Ahoj holky,chci se poradit. Jak dlouho budete ve svatebních šatech? Mám zamluvené krásné korzetové šaty, ale opravdu si nedokážu představit, že v nich budu celou dobu. My máme obřad v 10.30 a já jsem si říkala, že na večeři bych se už převlékla do nějakých světlých letních šatů.
Na svatbě jsem naposledy byla jako dítě, v té době korzety nefrčely a nevěsty ve svatebních šatech zůstavaly až do noci. Nevím ale, jak to chodí dnes. Jak to budete řešit vy?
Ja som mala aj pripravené šatky na prezlečenie, ale som sa nakoniec neprezliekla. Bolo mi v mojich svadobkách výborne. Chcela som si ich čo najdlhšie užiť a aj sa tak stalo. Nemyslím si že by malo byť prezliekanie brané ako svadobné pravidlo. Určite je dobré mať pripravené šaty, keby náhodou, ale netreba to siliť. Celkovo si myslím, že svadba by nemala byť o nejakých pravidlách, ale o tom aby si ho ženich a nevesta, ako ja svadobčania naplno užili...
tiez si myslim, ze pokial sa budem citit pohodlne a dobre v mojich satach..tak sa ani prezliekat nebudem..je to jediny den kedy clovek moze vyzerat krasne...a v bielych satoch.....tak preco si to kazit nejakymi inymi. Ja si kupim nejake...len pre istotu..ak by som sa citili nepohodlne...po urcitej dobe..ale inak by som si asi nechala svadobne az do konca..zalezi aky typ siat zenska ma. Ak ma tie obrovske princeznickovske....nafucane..saty..tak v tom si teda neviem predstavit byt cely vecer...sa clovek ani hybat nebude moct...a tancovat...:-)
a suhlasim s mikinkou....na koniec je to vsetko o neveste a zenichovi..je to ich den...co si urobia..a v com budu obleceni...
ja v satech vydrzela az do rana, jenom sem vymenila boty..chtela sem si saty uzit a slo to prezit ale pak jsem mela po tele otlacenou vsude ryzi ktera zapadla za saty..
Ahojky, já už se převlíkla v 19 hod. Šaty byly opravdu těžké a velké, a ačkoliv byli krásné, oddechla jsem si, když jsem je mohla sundat. Ale ted je mi to líto. :-)
ahojky tak nakonec jsem v satech vydrzela az do rana :-) a to i pres to ze hned pri druhem tanci me nekdo prislapl pripnutou vlecku tak uz pak pripnout nesla a tancilo se obtizne ale alespon byla legrace... V 9hod.vecer jsem mela nejakou krizi kdy se me z toho jak jsem byla sesnerovana zacalo delat zle, tak jsem skutecne premyslela ze se prevleknu. Ale porad jsem si rikala ze v momente kdy je sundam tak uz je nikdy v zivote neobleknu, tak jsme saty povolily a ja v nich vydrzela tancit a bavit se az do 3do rana :-) :-) :-)
ahoj holky, taky mi přišlápli vlečku atd. Ale přesto mi to nedalo a v šatech jsem vydržela do pěti do rána :-) Nejdřív se čekalo do večera až dorazí i všichni kamarádi, pak na únos nevěsty a pak jsem si je prostě chtěla užít. Měla jsem korzetové, sice trošku nepohodlné, ale nikdy jindy si je už nevezmu, takže proto do rána. Byla to sranda a hlavně jsem si je moc užila, jsem za to ráda :-)
ja som sa tiez neprezliekala, tiez som si ich chcela uzit, nakoniec sme sa vsetci na tom bavili, ze som urcite jedina nevesta v sirokom-dalekom okoli, ktora vydrzala v svadobnych satach tak dlho. mne sa pacilo byt jeden den princeznou a fakt by mi bolo luto prezliekat sa do nejakych poplnocnych, ked tieto mam na sebe raz za zivot. a v pohode som jedla a dala som si aj pivo ;-)
Já měla šaty svoje, a to právě kvůli tomu, že jsem ještě měla v živé paměti, jak jsem si ani neužila pořádně maturitní ples, protože jsem pořád trnula strachy, aby je někde neroztrhla apod. a pak nemusela platit XX tisíc.
Tudíž jsem v šatičkách řádila o stošest a zůstala jsem v nich až do rána a bylo to vážně super! I když jsem měla docela dlouhou vlečku, tak jsem ji buďto tahala za sebou nebo shrnula do ruky, tancovala jsem a všechno. A potom aji bosky:-). Prostě jsem byla poprvé a snad i naposled nevěsta, tak jsem si to řádně užívala. Ale chápu, že kdo má šaty z půjčovny, tak je to něco jiného :-|
ahoj, já měla šaty z půjčovny, ale svlíkal mi je taky až manžel před spaním. Teda vlstně svlíkla jsem si je ještě odpoledne na vystoupení, ale pak zase honem do nich. Je to prostě splnění dětského snu a to by byla škoda si to pořádně neužít.
Já si nechala šaty taky šít,a fakt jsem jim dala zabrat, až jsem nevěřila že to obnesou naproto bez úhony a vše se vypere a zas přišije :-N Hlavně když se mi šaty líbily, tak byl z těžkého saténu, atd. Moje šatky i s vlečkou vážily 1kg, a vydržela jsem v nich až do svatební noci :-D V půjčovně jsem si zkoušela krásnné, paní mi řekla, že jsou s vlečkou, takže dostanu zdarma šaty na převelečneí a na hostině se mám převloéct, nesmím vlečku mít rozdělanou venku, jen na obřadu. atd., prý v žádném případě ji nesmím tahat po těch kočičích hlavách co jsou mezi nádvoříma na hradě, že bych je po pár metrech zničila :-N Je fakt, že mi i lidi říkali, ať se klidně převleču ( když dvojitá vlečka se rozpárala a byla fakt hodně dlouhá a nedržela) , ale já jsem pro svůj pocit si toho chtěla užít co nejdéle, i když ostatním to bylo putna. Ale v záloze jsemměla krátké na převlečení, člověk nikdy nevím, co se může stát, že :-D