Holčiny, co si myslíte o krátkých svatebních šatech?

Obešla jsem spousty svatenich salonu a nejlip mi sedely jedny krátký svatební šatičky, tak jsem si je zamluvila. ale teď se bojím, že nebudu za princeznu a to nejspiš každá chceme být v ten náš den a taky se bojím, co na to řekne příbuzenctvo?
Odpovědět
Ahoj, mně se moc líbí! Já bych do nich teda nešla, jsem pro klasiku a navíc nemám tak nádherné nožky, abych je mohla vystavovat, ale na jiných se mi to fakt líbí. Já teda za princeznu být nechtěla. Pokud se v nich cítíš hezky a dobře, jdi do toho, budeš jiná a budeš mít šmrnc! ;-) A na příbuzenstvo kašli, je to vaše svatba a ty musíš být v šatech spokojená. Držím palce! L.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to líbí:) Když na to má nevěsta postavu:) Spoustě ženským víc sluší krátké šaty:) A jak píše Lennus, je to váš den, vaše svatba a tvoje volba:) Jdi do nich, jesli se v nich cítíš nejlépe ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ve čt jsem viděla nevěstu v krátkých šatech a byla nádherná. Takže pokud se líbí tobě proč ne. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít krátké. Z představy, že bych měla být "za princeznu" se mi obrací žaludek! Není to maškarní, abych se převlíkla "za něco" a byla někdo, kdo nejsem. V krátkých se cítím výborně, elegantní, sebevědomá a jsem to já. A jestli si někdo myslí, že svatební šaty musí být dlouhé, musí být bílé, nebo kdoví co, kašlu na něj.
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem na naší svatbě dlouhé šaty a po převlečení do krátkých jsem se cítila daleko líp, uvolněně. Po celou dobu co jsem měla dlouhé šaty jsem se musela jen kontrolovat. Nebo spíše kontrolovat okolí, aby mi je nepošlapali..atd. Takže můj názor je, že krátké svatební šaty jsou velice dobrá volba a pokud ti sluší a cítíš se v nich dobře, tak jasná volba. Co tomu řekne příbuzenstvo ti může být fuk, je to přeci vaše svatba ne jejich ;-)
Odpovědět
Já jsem pro jakoukoli odlišnost a výstřednost, kdybych měla hezké nohy jdu do krátkých bez váhání. Ale že je nemám, měla jsem aspoň ty nejjednodušší šaty, které jsem sehnala.... bez šlehaček, kruhových spodnic atd. Koupila jsem si ostře fialové boty, které vykukovali z podšatů a nemohla jsem udělat lepší rozhodnutí. Jdi do toho, nebudeš litovat. Dost bylo šlehaček a princezen ;-) ;-) :-D
Odpovědět
Příbuzenstvo ti nemá absolutně co kecat do oblečení a všem by ses nezavděčila stejně nikdy. Osobně bych do krátkých sice nešla, v tomhle jsem konzerva, ale na jiných nevěstách, pokud mají hezkou postavu, se mě to líbí. Takže jestli ti seděly a líbí se ti, není co řešit :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?