Ahojky holky...možná to tu někde je, ale co Váš názor...šaty bílé nebo šampáň? Vždy jsem snila o tom, že budu mít bílé šatky, jenže jako zrzce s blond melírkama mi paní v salonu doporučovala šampáňo..no a já furt nevím a bádám :-D na fotkách to prý vypadá jako bílé...
Ahoj selmice, jsi úplně prví nevěsta, na kterou jsem naterfila, co má vybrané stejné šaty, jako já. Ze kterého salonu a města jsou? Máš bílou nebo šampaň? Jakou budeš volit kytku a barvu svatby? Mě přijde, že se k tomu hodí hrozně málo typů kytic.Jaká byla cena půjčení?
Ahoj holky, řeším teď problém. Tahle svatba bude moje první (doufám že i poslední) No a babička mi vždycky říkala, že k první svatbě patří i bílé svatební šaty. Jenže já si mimo krásných bílých šatů, zkoušela i krémové. Né přímo šampaň, ale krémové. Jsou bez ramínek a okolo prsou je bílé zdobení a na šatech, na vlečce je taky bílé zdobení. Strašně se mi líbí. Paní co mi je zkoušela říkala, že i třeba ani na fotkách nebude vidět že jsou krémové, že to bude vypadat jako bílé.
Zajímá mě váš názor. Jaké jste měli šaty? Myslíte si, že kdybych neměla na první svatbu bílé šaty, že můžu později litovat, že jsem je neměla?
Pavluš, já se také vdávám prvně a věřím, že i naposled :-D a budu mít krémové šaty, světlejší šampaň bych řekla.
Protože v bílých jsem se cítila moc vybledlá a prostě mi krémové padly více...neřeším, co by se mělo, prostě je to tak, jak to cítím já, že je správné, kdybych měla dbát na všechny pověry, tak se asi ani nevdám, to je můj názor :-)
Navíc ty to máš, jak píšeš, půl na půl, líbí se ti a drž se toho,nenech se nutit do něčeho jiného, myslím, že právě díky tomu nebudeš litovat:-) Hezkou svatbu ;-)
pavlusska, dneska už se to tak nebere. bílé, krémové, šampaň, to je podle mýho názoru naprosto rovnocenný. mně se bílá nehodí k pleti, tak ji prostě nenosím. vdávám se samozřejmě v krémových šatech, a ještě k tomu krátkých :-D a je to moje první a doufám, že i poslední svatba.
Nejsem zrovna nejhubenější a moc velký výběr v bílých šatech a podle mého vkusu na mě nemají. Vždy jsem snila o šatech s vlečkou ve kterých bych byla skoro jako princezna. A když jsem si zkusila ty krémové, tak mi hned padli. Jsem ráda, že je nás takových víc. :-D Jsem klidnější. Myslíte si že ke krémovým šatům se hodí kytka stejná jako k bílým. Kytku už mám vybranou.
Ahojky, já jsem měla taky krémové..nebo taky přírodní bílá, jak říkaly ženské v saloně..A ženich skoro ani nepoznal, že nejsou čistě bílé..Myslím si, že na fotkách to vypadá přirozeněji (není to tak ostré a není to takový šílený kontrast)..Každému se ale líbí něco jinému a každému taky něco jiného sluší že..Já když jsem si zkusila první krémové šaty, tak mi rázem přišly všechny čistě bílé "nudné"...:-D Ale záleží na každém, jaký má vkus a co mu víc sedí..
pavluska, s tou kytkou nevím, s bílou ladí spíš studenější odstíny, s krémovou teplejší. já řeším stejnej problém. ideálně jsem chtěla kytku oranžovou, kaly, ale naši si koupili oblečení na svatbu do vínova, takže bysme vůbec neladili, tak uvažuju o změně barvy kytky na vínovou. ale ne každá vínová vypadá ke smetanovým šatům dobře :-| naštěstí existujou kaly, který jsou sice vínový, ale s teplým nádechem do oranžový, takže asi sáhnu po nich.
pavluska, ja kdyz jsem si objednavala saty, a nemohla sem se rozhodnout, tak mi zenska rekla ze budu v ivory hubenejsi :-D :-D :-D no na me byli bibli moc krecovity takze tam moc premlouvani nebilo :-D kytice, podle me studeny nestudeny, hodi se to stejne, ja mam treba svetlounce ruzovy saty pro druzicky, a je to studenej odstin a hodi se nadherne x-) a k tomu budou mit asi pomichnou kytici z ruznych odstinu ruzove a broskvove, vykasli s ena nejaky krecovity ladeni :-D stejne barvu nebo odstin kytic zas tak neovlivnis.....
Mi řekl každý něco jiného. V salonech to, co se jim právě hodilo, ostatní buď dali na zvyky, takže preferovali bílou nebo naopak chtěli změnu, tak jiné barvy. Myslím si, že je úplně jedno, jestli budou bílé, šampaň, fialové nebo jakékoliv jiné barvy. Budoucí nevěsta se v nich musí cítit dobře a nenechat se ovlivnit jiným názorem. Já jsem se cítila dobře jen v jedněch šatech a přitom jsem jich předtím vyzkoušela hodně. Myslím, že to každý pozná sám. Prostě je oblečete a a najednou víte, že tyhle jsou ty pravé :-) A nebojte se, že přeberete, šatů je dost ;-)
http://www.saloninspirace.cz/galerie_... ja mam takovou barvu presne. saty ale jiny. Jo, je pravda, ze ta sampan asi fakt zhubenuje, pac jak sem to oblikla, tak hned rekli vsichni, ze sem v tom naka hubena, ja sem myslela pritom, ze je to strihem :-)
No kdybych měla krémové šaty (o kterých uvažuji čím dál víc), tak asi zůstanu u té vybrané kytky. Svatba bude více méně v modré barvě. Kombinace bílá a modrá. Kytka bude z bílých květů, zdobená modrými dekoracemi (drátkem, kytkou) Bude kulatá. Takže si myslím, že se i ke krémovým šatům bude hodit. Vždyť je to fakt "skoro" bílá. A ženich se vyjádřil tak, že se v těch šatech musím cítit hlavně dobře. Na jednu stranu se mi ulevilo a na druhou stranu - mi moc nepomohl :-D Ale pokud se do poslední zkoušky šatů nic nezmění, tak jsem rozhodnutá, že jdu do těch krémových.
ahojky, moj trval na bielych satach, az kym ma neuvidel v sampan ;-) co je kremova, len kazdy to inak vola. Bol s nich nadseny ;-). A na fotkach to vyzera ako biela biela ;-). myslim ze farba musi sadnut k pleti. na mne vyzera cista biela ako zo streho filmu, ale mozno to bol iba subjektivny pocit.
pavlluska - videla som foto ukazku v albume a myslim ze ti saticky pristanu, myslim ze to je biela a vyzera na tebe pekne. urcite to je aj tym peknym opalenim ;-).
Taky jsem měla krémové šaty, bílá mi nesluší. A taky nejsem zrovna modelka a měla jsem šaty s vlečkou. A na fotkách vypadají docela bíle, však se podívej. Navíc je htozně moc odstínů bílé barvy, nemusí být na první svatbu čistě sněhově bílá, někomu prostě víc sedí jiný odstín světlounké barvy. vlastně na svatbu ať už první nebo jakoukoli jinou nemusí být vůbec světlé šaty, ale takové, jaké se nevěstě líbí a v jakých se cítí sama sebou. ;-) Kytku jsem měla růžovo smetanovou a ženich měl smetanovou košili i kravatu, s tím nebyl žádný problém.
Holky já si myslím, že je to jedno, jaké má nevěsta šaty. Hlavně, že se v nich cítí pohodlně a krásně. Nemá ani moc smysl porovnávat barvu bílé v půjčovnách s ostatními šaty, protože ve svatební den budete jen jedna a budete zářit - nebude srovnání.
Přidám taky zkušenost :-) Já měla bílé šaty, protože krémové, champagne nebo jiné odstíny mi dělaly nažloutlou pleť :-) Chce to vyzkoušet víc variant a pak člověk vidí, co mu sluší víc :-)
vždycky sem chtěla bílou a byla sem přesvědčená, že mi sluší víc. Nakonec jsem šla do šampaň, dekoraci dělám taky šampaň a přijde mi to naprosto úžasný, princeznovský a bílé bych už nechtěla. Opaluji se dobře a mám tmavě hnědé vlasy. V šampaň si připadám jak královna :-)
@baraz Já budu mít taky šampáň, bílou jsem ani nehledala z důvodu zlatých bot, které jsem měla jako první a jiné jsem nechtěla. K sněhově bílým šatům by se asi nehodili:-)