ahoj, nenašla jsem, že by se někdo chtěl vdát v jiných než bílých šatech, já mám zamluvené oranžové... pěkné. ukazovala jsem fotku v bílých šatech příteli a ten byl nadšenej a chce abych je měla (fotilï mě v salonu) ví jen to, že mám zamluveny oranžové - neviděl ani foto (prý to přináší smůlu =-) ) máte některá zkušenosti s barevnými šaty??? díky. Katka
Petula5 - co blázníš? Jdi do nich! ;-) Ty a extravagantní šaty??? Taková krásná romantika, co sis vybrala??? To se snad ani nemůže nikomu nelíbit! Neboj se ničeho a dej na svůj pocit v čem se cítíš NEJ... Jak by se potom musela nazývat naše EXTRA extravagance nevěst, které jsme měly odstíny červené, bordó apod. :-D Držím pěsti!
Tak je to za nama,saty zklidily takovy uspech,ze se mi slzy derou do oci. :-) Vsichni svatebcani mi neustale opakovali,jaka je to nadhera!!!!!!Radim proto vsem-holky,nenechte si do toho kecat,pokud se v necem sama vzhlednes,tak je jedno jestli je to bila,nebo bordo,hlavne ze se budes citit ty fajn!!!!!!!!!
já se vdávala v sobotu 25.8 2007 a proti všem jsem si prosadila oranžovo smetanové šaty,klasický střih s korzetem a širokou sukní ,nakonec byli všichni ohromení a každej,včetně ženichovo konzervativních rodičů mi říkal jak jsou nádherný ;-) nechtěla jsem bílé a jsem spokojená,na fotkách krásně září
Naprostý souhlas se všema. Nebojte si jít do barevných šatů ;-) ! Původně jsem si taky vysnila jednoduché bílé max. šampaň a nakonec mi padly do oka i na tělo šampaň s vínovo červenou a neměnila bych. Nikdo je ještě neviděl a já zatím na nikom taky ne, tak je sem nebudu dávat, až do svatebního alba. Jsem docela zvědavá na reakce některých hostů na svatbě :-p
já bych do barvných šatků klidně šla, ale asi jenom barevný vršek a k tomu bílá nebo šampan sukně, ale jak to sladit, aby to nebylo moc pěst na oko, že?? ;-)
Ahoj holky, hlásím se do "klubu barevných nevěst" Mě se klasický bílý šatky nelíbily, takže jsem měla bordovo-smetanové....šatky sklidily velký úspěch :-)
Ahoj holky. my budeme mit svatbu jen se svedky a nechci proto mit dlouhe bile satky ale koukala jsem na ebay a moc se mi libi treba ke kolenum, ale nevim jakou barvu. jsou tam jedny krasne azurove ale nevim jestli to uy nebude moc a nebo cele cervene :-). vim ,ze cervene tady holky meli, ale dlouhe :-|
Panda: záleží pouze na tom, aby ta barva ti slušila. Vsadila bych si hlavně na nebanální látku. Dalo by se inspirovat třeba robami zahraničních hvězd. Jednoduchý tvar + nejluxusnější provedení. Hlavně musíš zářit ;-)
Půjdu ve fialových. jak budou doma, dám si je do albíčka, snad je tam drahý nevyčmuchá ;-) Pro nás starší nevěsty, domnívám se, už se snad ani bílá nehodí.
ahojky holky otviram znovu tuto diskuzi...................potrebuji poradit ....v mem album jsou saty madora4........me vysnene saty ale bolerko bude to s tim dlouhym rukavem ....nechci ciste champan saty ale chmpan bordo..............prosim poradte jak by jste barvy nakombinovali............diky moc jana :-) :-) :-)
ahojky, mrkni mi do albíčka. Sice mám úplně jiný styl, ale jedny šaty mají bordó sukni a bílý korzet. Tak jen pro představu. Jestli chceš jemnější kombinaci, tak bych klidně hodila jen bordó krajku (takovou kombinaci tam mám taky, jen opět s bílou a na jiném typu šatů). Třeba ti to pomůže představit si ty tvoje ;-)
Holky nádherné bordo a šampaň jsem dneska viděla v Deltě v Mostě. Jsem z nich nadšená. Sice jsem myslela, že půjdu jen do čistě bílé, ale tyhle mě dostaly :-o .
jeeeeeeeeeeee holky nevite nekdo kde by se daly zkusit barevne saty bordo champan .......vel 44/46 prosim i o jakekoliv obrazky teto kombinace diky :-) :-)