Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Jako první příspěvek k tématu může posloužit jedno z mých alb, ve kterém jsou šaty od asapbay focené na figurínách (stažené přímo ze stránek asapbay). Ráda bych do alba nasbírala fotky holek, co měly šaty od asapbay (případně millybridal a podobných), nejlépe v kombinaci šaty na modelce-šaty na zákaznici (nebo na figurině). Takže díky za všechny fotografie a zvu k diskusi.
Odpovědět
@siwonka a vlastne ty chces mat ten zivotik do polky bedier? 300 ecok je dobra cena. aka je v nej zaruka, prosim? dakujem!
Odpovědět
@breberushka nadherne saty!
Odpovědět
Profilova fotka
@surykata toto som nespecifikovala :) nejako po lopatky, tak ako to zvykne byvat ..zaruka ziadna predpokladam, kedze je to v cine site, ale zatial je fer, co mi vadi to riesi..
Odpovědět
@siwonka mala si moznost si ich odskusat nazivo?
Odpovědět
Profilova fotka
@surykata konkretne tieto moje nie, lebo na SR nie su dostupne, ale skusala som si trocha podobne..s tym, ze ja som chcela trocha dlhsiu vlecku
Odpovědět
@siwonka presne toto mam v plane aj ja, len mam obavu, ci potom budu zodpovedat tomu, co som si skusala a ako si ich predstavujem... ktore si si skusala? posles mi obrazok?
Odpovědět
Profilova fotka
@surykata poslem ti do spravy
Odpovědět
@surykata děkujíííí :) mě se strašně líbí :) Mám ráda takový styl - jednoduché, avšak rafinované až sexy :) Přítel má rád mé křivky, tak proč je nevyzdvyhnout takovýma šatama :) moc se na ně těším, snad se povedou.
Odpovědět
@breberushka ako sa v tom chodi? je to pohodlne? planujes mat popolnocky? dik
Odpovědět
@surykata zkoušela jsem dvě varianty výšky sukně a myslím si, že to bude ok. Šaty ještě nemám u sebe. Půlnočky naplánuju, svatební šaty bych na sobě chtěla mít celý den :)
Odpovědět
Profilova fotka
našla jsem při dnešním šmejdění na webech tyto šaty... (v ČR kolem 5000Kč) na ali za směšné korunky.... tak docela váhám... mám zkusit? Koukala jsem na feedback a dokonce si je někdo z čr koupil a hodnocení super 8-) je to přesně ten styl, co hledám... s volným bříškem, trocha krajky.... co vy na to? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja už mi napísal, že od pása dole to má 119cm..omotala som sa dekou (nič ine som take dlhe nemala:)) a je to v poriadku..
Odpovědět
Článek se načítá
@siwonka Tak teď mi to zas připadá až moc dlouhé . :-D já mám 170cm a při podpatkách 5cm mi stačí 110cm. Jak jsi vysoká a jaké podpatky budeš mít ?
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja mám 172cm a budem mať len balerínky, ale s tou dekou mi to prišlo akurat :) ked si dam ešte pod to spodničku
Odpovědět
@siwonka snad se to tedy tou spodničkou nadzvihne a bude to dobré.
Odpovědět
Ahoj, nemáte je někdo z Alli?
Odpovědět
Profilova fotka
@stella1633 budes nekteré mit z tech co si davala foto?
Odpovědět
Profilova fotka
@horejsij moc pekne jako populnocni
Odpovědět
@breberushka ja som saty zaplatila 13.1. a prvu fotku mi poslal 8.2. :) ale este stále sa šijú. Možno aj za to mi to poslal rýchlejšie, lebo som mu povedala že mám svadbu v dubnu.
Odpovědět
Profilova fotka
@horejsij Tyhle šaty jsem viděla myslím v jiné diskuzi z ali...
Odpovědět
Profilova fotka
@horejsij tady http://www.beremese.cz/forum/svatebni... vercaw je tam má i reálné foto
Odpovědět
Holky, jak se tu bavíte o těch rozměrech a délkách.. teď mám malinko strach - ubrala jsem "v prsách" a "pod prsama" 3 cm. a pak jsem prodloužila o 5 cm délku sukně... uff, snad jsem udělala dobře :(
Odpovědět
@majkapolka Já mu psala, že mám svatbu 2.5, snad je to dostatečně dopředu..
Odpovědět
Profilova fotka
@breberushka chystaa sa chudnut?:) tie tvoja stky su na snurovacku ci na gombicky?
Odpovědět
@breberushka Pokud budeš mít šněrovačku, tak snad nebude vadit, že jsi centimetry ubrala. Ty šaty většinou šil větší tak, že holky musely mít šněrovčku úplně utáhlou a delší nevadí, pokud tam u lemu nemáš krajku, tak se kdyžtak zkrátí v pohodě.
Odpovědět
@siwonka nee, hubená jsem dost, ale on má vždycky spouuuustu času a pak nestíhá.. tak snad. Doufám, že neplánuješ stejné šaty! :)
Odpovědět
@radkaja právě mám na šněrovačku, proto jsem schválně ubrala, podle toho co jsem tu četla - abych měla to šnerování ve tvaru "V". A délku jsem tu taky četla, že je dělá kratší.. krajku to nemá, tak snad při nejhorším to střihnu.
Odpovědět
Profilova fotka
@breberushka nene neboj :)
Odpovědět
@siwonka stejně jsem zvědavá, až dorazí, jaké budou :) látkově by měly být pohodlné.. tak uvidíme
Odpovědět
@siwonka Zimo ti sije aj spodnicku? budes m,at aj kruh? @breberushka kedy ti vlastne maju prijst? inak su prekrasne tvoje satocky!!! ako si vedela, aku chces na ne dlzku? podla skusania v salone?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?