Jako první příspěvek k tématu může posloužit jedno z mých alb, ve kterém jsou šaty od asapbay focené na figurínách (stažené přímo ze stránek asapbay).
Ráda bych do alba nasbírala fotky holek, co měly šaty od asapbay (případně millybridal a podobných), nejlépe v kombinaci šaty na modelce-šaty na zákaznici (nebo na figurině).
Takže díky za všechny fotografie a zvu k diskusi.
@surykata toto som nespecifikovala :) nejako po lopatky, tak ako to zvykne byvat
..zaruka ziadna predpokladam, kedze je to v cine site, ale zatial je fer, co mi vadi to riesi..
@siwonka presne toto mam v plane aj ja, len mam obavu, ci potom budu zodpovedat tomu, co som si skusala a ako si ich predstavujem... ktore si si skusala? posles mi obrazok?
@surykata děkujíííí :) mě se strašně líbí :) Mám ráda takový styl - jednoduché, avšak rafinované až sexy :) Přítel má rád mé křivky, tak proč je nevyzdvyhnout takovýma šatama :) moc se na ně těším, snad se povedou.
@surykata zkoušela jsem dvě varianty výšky sukně a myslím si, že to bude ok. Šaty ještě nemám u sebe. Půlnočky naplánuju, svatební šaty bych na sobě chtěla mít celý den :)
našla jsem při dnešním šmejdění na webech tyto šaty... (v ČR kolem 5000Kč) na ali za směšné korunky.... tak docela váhám... mám zkusit? Koukala jsem na feedback a dokonce si je někdo z čr koupil a hodnocení super 8-) je to přesně ten styl, co hledám... s volným bříškem, trocha krajky....
co vy na to? :-)
@breberushka ja som saty zaplatila 13.1. a prvu fotku mi poslal 8.2. :) ale este stále sa šijú. Možno aj za to mi to poslal rýchlejšie, lebo som mu povedala že mám svadbu v dubnu.
Holky, jak se tu bavíte o těch rozměrech a délkách.. teď mám malinko strach - ubrala jsem "v prsách" a "pod prsama" 3 cm. a pak jsem prodloužila o 5 cm délku sukně... uff, snad jsem udělala dobře :(
@breberushka Pokud budeš mít šněrovačku, tak snad nebude vadit, že jsi centimetry ubrala. Ty šaty většinou šil větší tak, že holky musely mít šněrovčku úplně utáhlou a delší nevadí, pokud tam u lemu nemáš krajku, tak se kdyžtak zkrátí v pohodě.
@radkaja právě mám na šněrovačku, proto jsem schválně ubrala, podle toho co jsem tu četla - abych měla to šnerování ve tvaru "V". A délku jsem tu taky četla, že je dělá kratší.. krajku to nemá, tak snad při nejhorším to střihnu.
@siwonka Zimo ti sije aj spodnicku? budes m,at aj kruh?
@breberushka kedy ti vlastne maju prijst? inak su prekrasne tvoje satocky!!! ako si vedela, aku chces na ne dlzku? podla skusania v salone?