Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Jako první příspěvek k tématu může posloužit jedno z mých alb, ve kterém jsou šaty od asapbay focené na figurínách (stažené přímo ze stránek asapbay). Ráda bych do alba nasbírala fotky holek, co měly šaty od asapbay (případně millybridal a podobných), nejlépe v kombinaci šaty na modelce-šaty na zákaznici (nebo na figurině). Takže díky za všechny fotografie a zvu k diskusi.
Odpovědět
@cipis nejsem povinna vám cokoliv objasňovat, nemám potřebu tady s vámi diskutovat, myslete si co chcete, je mi to jedno. :-)
Odpovědět
@radkaja OK, ale stejně, ta zapálenost pro Zimu a ta odvaha radit, přestože si musíš být vědoma rizika postihu. Já bych třeba neuměl být takhle odvážný a obětavý, riskovat jenom proto, abych pomohl někomu ušetřit nějakou tu kačku. Co dodat, držím palce, ať si toho nikdo nevšimne.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, pridavam svoji zkušenost. Objednávala jsem šaty na lightinthebox.com. Cena šatu byla 189 USD + nějaký poplatek když jsem chtěla šaty primo na míru + doprava+clo. Doprava byla velmi rychla a komunikace s obchodem na 1*. Celkově mne vyšly se vším všudy na 7400kc. Materiál je krásný bílý taft, šaty sedí jako ulite a jsou nádherné. Po vyzehleni budou naprosto dokonalé.. Posudte samy,jestli se model který mi přišel domů liší od modelu který jsem si objednala. ;-) :-)
Odpovědět
@semisovamys Zahrajeme si hru "najdi pět rozdílů" ? Raději ne. Přesná ukázka toho, jak to dopadne. Děkuji za ilustraci.
Odpovědět
Profilova fotka
@cipis Prosim. Jsem rada, ze se Vám líbí tolik, jako mně x-) ;-)
Odpovědět
@semisovamys Dobrá připomínka, "po vyžehlení". Dovolím si poznámku : pokud to půjde vyžehlit. A věřte mi, čínské šaty se žehlí velmi obtížně, pokud je to vůbec možné, každopádně je to velmi riskantní.
Odpovědět
@semisovamys Jsem z nich úplně nadšenej, opravdu jak opařenej. Díky díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@cipis Děkuji Vám za starostlivost. Nicméně mám potvrzeno, že toto vyzehlit nebude problém. A vzhledem k finanční nenáročnosti vyzehleni (300 Kč ) mne toto opravdu netrapí a mám z šatů radost. ;-) ;-)
Odpovědět
@semisovamys Rádo se stalo. A řekla jste tomu, kdo Vám to bude žehlit, že bude žehlit šaty z Číny ? Už teď mi je ho líto.
Odpovědět
Profilova fotka
@cipis Samozřejmě, naštěstí profesionál si poradí se vším. Kdo svoji práci umí, ten umí. Ale toto už je poněkud off-topic.
Odpovědět
@semisovamys Vaše šaty jsou opravdu krásné :-). Konečně zase něco jiného, přijde mi,že teď má každá nevěsta téměř stejné krajkové svatební šaty :-)
Odpovědět
@semisovamys OK. Přeju Vám i tomu, kdo to bude žehlit, hodně štěstí - opravdu, jsem si jistej, že ho bude potřebovat. A pokud Vám mohu ještě poradit, po svatbě to zkuste v nějakém salonu ještě výhodně prodat, salony na nic jiného nečekají. Tak to většina nevěst, co si koupily šaty z Číny, dělá.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@cipis Díky za super tip. A ted už snad abyste zase šel chytře radit a vměšovat se někam jinam. Někam, kde o to bude někdo stát. Dobrou noc. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cipis Můžu se zeptat... vy tady hrajete nějakou hru "Pruď dokud můžeš?" Jinak si tohle chování nedovedu vysvětlit. :-)
Odpovědět
@semisovamys Proč mne vyhazuješ, já jsem tady byl dnes první. Došlo střelivo ? @limda Já tady celý den konstruktivně diskutuji, proč neděláš to samé ? Tomu se říká demokracie a právo na vlastní názor. Zajímavý, že se kolem diskuzí o čínských ,šatech motají pořád stejná jména.
Odpovědět
Profilova fotka
@cipis Zajimavy uhel pohledu.Ja tu konstruktivni kritiku nejak nevidim,jen bezhlave spamovani,haneni a vykriky do tmy.A jeste zajimavejsi nez to,ze se jmena opakuji je to,ze ja o saty z ciny zajem nemam jen proste respektuji ty co ano... k neuvereni ze? :-)
Odpovědět
@limda Tak nevím, ale nejsem to já, kdo se vetřel do mé diskuze. Pokud by si si dala práci a přečetla více než jeden můj příspěvek, zjistila by si, že jsem doposud normálně diskutoval. Pokud už jsi skončila s tím poučováním o respektu ke všem, já si dovolím říci i opačný názor, ať se ti to líbí nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@cipis Precetla jsem si momentalne posledni tri strany diskuze. Ale bavi me pojem,ze jsem se vetrela do vasi diskuze. Jen me napadlo jestli po tom vsem nechcete prestat ostatnim tady obtezovat zivot a jit proti tem plagiatum bojovat i do "realneho zivota" ale ocividne ne. Tak se omlouvam,ze jsem vam do te vasi diskuze vlezla.Snad brzy najdete nadsene fanousky a budete spokojeny.Nashle.
Odpovědět
@limda Ale já bojuju i v reálném životě, na více frontách, a součástí toho boje je i osvěta, ač se ti to nelíbí. Mně se ale taky něco nelíbí. Za prvé nevím proč mluvíš za ostatní a za druhé kde bereš právo mne odsud vyhazovat, pokud se ti moje názory nelíbí, můžeš o tom diskutovat, můžeš s tím nesouhlasit, ale buď tak hodná a nikoho nevyhazuj a neposílej jinam.
Odpovědět
Profilova fotka
@cipis Za ostatni samozrejme mluvit nemuzu,ale minimalne z toho co jsem cetla mi nepripada,ze byste byl prijat s nadsenim.Spis s nevoli.Jen beru svoje pravo na to diskutovat,ktere mam stejne jako vy,protoze je mi tu tech holek lito.Pochlubi se a vy pribehnete a delate si z nich srandu.Neprijde mi na tom naprosto nic pekneho ani osvetoveho.Bohuzel musim uznat,ze mi dochazi argumenty.S lidmi jako vy se tezko diskutuje nebot si porad jedou tu svou a nazory kolem akceptuji jen pokud se shoduji s temi jejich.Pritakavat vam nemohu takze...
Odpovědět
@limda Pan natolik vasnive bojuje, ze dosahuje presne opacneho efektu :)
Odpovědět
@limda Ahoj, kdyby si diskutovali a používala argumenty, tak je to ok, ale ty jsi se připojila a mimo téma si na mne ihned zaútočila a začala vyhazovat. A to, že je ti holek líto ti na to nedává právo někoho vyhazovat. Mně je mimochodem líto holek v salonech, které k vůli takovým jako jsi např. Ty přijdou o práci, kterou milují. Jediné, co se tady snažím vysvětlit ostatním nevěstám, které o tom přemýšlejí, že pokud si objednají šaty z Číny, vždy jim přijde jenom nepovedená kopie, která ani zdaleka neodpovídá tomu, co si objednala, a o tom se tady píše
Odpovědět
@cipis Pane, naposledy - Pokud si nekdo objedna saty odkudkoli na svete, a radne zaplati clo a dph, nedopousti se niceho nelegalniho. Pokud si dotycna objedna svoje vlastni saty, je to proto, ze chce mit VLASTNI saty, ne pujcene ze salonu, nebo proto, ze v salonu nic nenasla, nebo proto, ze chce usetrit a na kvalite ji nezalezi. Ale s tim vy nic nenadelate a kritizovat neci saty jenom proto, ze se vam nelibi, je neslusne. Kazda se muze vdavat v cem chce a vam se ty saty opravdu libit nemusi. Pokud si nekdo objedna saty a pise zde, jak se vyhnout platbam cla a dph, tak to vam vadit muze, nebo pokud si nekdo objedna saty '''Pronovias''' s falesnym napisem ''Pronovias'' a pak je vydava za original, tak to je neco, proti cemu rozhodne bojovat muzete a v cem vam fandim. Ale to reste hlavne s celniky a se zakonodarci. Ale vy tady pletete celou dobu ty dve vyse uvedene veci dohromady a vytvatrite tim dojem, ze sam vlastne nevite, ceho chcete docilit.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a jak může dopadnout Čína v praxi bylo i na módním pekle. "Krásné" detaily.
Odpovědět
Ahoj holky, včera jsem podlehla a napsala Zimovi. Ale chtěla bych se zeptat těch, které už šaty mají doma, jak vypadají 'uvnitř'? :-) Mám namysli, jesli mají všitou podprsenku a jestli materiál, který je přímo na těle, je příjemný, nebo jsou šaty hezké jen navenek a vespod levné? Díky moc, už se mi začíná blížit termín a ani ještě nemám střih, který by mi slušel. Představu sice joo, ale takové nikde nemají.
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine Přesně tak. Já už ho v tom nechám. Sice je mi furt líto toho hanění šatů holek, ale nic s tím očividně nenadělám. Ať se dál uvádí sám. Přitom s tebou úplně souhlasím. Když si někdo úmyslně koupí padělek, protože za originály se mu nechce dávat peníze, chytrý to rozhodně není. Ale když si někdo prostě v salonech nevybere. A přiznejme si, že nabídka v Čr zas tak oslňující není. Není to přeci jen jeho vina, že se obrátí na tu Čínu. A když konkrétně na Zima, tak mi to jako žádná tragédie nepřipadá. Pokud by jeho šaty byly tak strašně, nevěřím, že by mu za ně lidi platili tolik, kolik za ně platí. Ale to někomu kdo neposlouchá nevysvětlíš. :-)
Odpovědět
@karlajasmine Pani - velice dobře vím, čeho chci docílit, mým jediným cílem je zde poukázat i na tu druhou stranu mince - a tím je fakt, že pokud si nějaká nevěsta, se kterými Vy tady tak pěkně manipulujete, objedná šaty z Číny, v naprosté většině je výsledek velmi odlišný od předlohy a s originálem se nedá srovnat, ať už střihem, kvalitou ušití a už vůbec ne kvalitou použitých materiálů, což je ostatně vidět na posledních obrázcích. I pro laika jsou tam zcela evidentní rozdíly, přestože jsou obrázky nekvalitní, za to ty odcizené jsou kvalitní. A pokud dá někdo do diskuze na fórum fotografie k posouzení, musí počítat i s negativními názory, jinak to nemá přece cenu. A to jsme neviděli šaty na postavě. Takže pokud s něčím nesouhlasím, tak to také řeknu. A kdyby si si přečetla mé příspěvky, tak jsem nikde nepsal, že jsou ošklivé, jen jsem napsal, že je tam rozdíl. A o clu a dph jsem se v posledních příspěvcích nezmiňoval, kromě reakce na radkaju, která si zde zřídila poradnu, jak se clům vyhnout a jak se všema vyčůrat. A není jediná. A podle mých informací z GŘC se už o tuto problematiku dovozu svatebních šatů velmi intenzivně zajímají.
Odpovědět
@limda Podle mne je lepší říct pravdu i když nepříjemnou, dokud je čas, než-li mazat med kolem pusy a konejšit nevěstu frázema jako: to nikdo nepozná, nebo - ono se to srovná, nebo - to se spraví, nebo - snad se to vyžehlí ( nevyžehlí), nebo - toho si nikdo nevšimne, a úplně nejlepší jsou komentáře typu - ty jsou krásnější než originál. Tohle si žádná nevěsta nezaslouží. A tvůj argument, že v Čr není nabídka nijak oslňující - to je pěkná blbost, proč teda obcházíte ty tak špatný salony s foťákama, fotíte si ty hnusný šaty a pak se tady radíte, kdo by Vám je ušil ? Tenhle argument neobstojí. Jedinou pravdou je to, že většina takovýchto nevěst chce za málo peněz hodně muziky, chtělí šaty ala Pronovias ale do max. 3 tisíc. Než aby si odpustily např. limuzínu nebo svatbu na zámku, raději si objednají z Číny fejk na sebe. Hanba by mě fackovala.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
aj to video na konci clanku je trefne...http://goo.gl/J9MdyO
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?