AliExpress šaty

Profilova fotka
Ahoj Četla jsem tu v pár konverzacích že jsou lidi kteří se živý tím že vám pomůžou objednat věci na AliExpress popřípadě vám domluví aby udělaly šaty na míru . Nebo je tu někdo kdo v tom umí chodit a poradí mi jak na to ? Děkuji 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla bych šaty do 5000 Kč a určitě nechci nikomu platit pujčovné 10 000kč. Šaty by měli vypadat nějak takto. Děkuji všem za rady 🙂
Odpovědět
@petra_formanova Na tvém místě bych začala projíždět inzeráty s šaty z druhé ruky. Protože do pěti tisíc - chceš-li princeznovské šaty, ne jednoduché - budeš mít něco, co vypadá jako mix záclony a pytle na odpadky. Chceš-li na šatech ušetřit, raději projížděj Vinted, svatební skupiny na FB apod. Nebo ustup od velké róby a nech si šaty ušít místní švadlenou.
Odpovědět
@petra_formanova Podívejte se sem https://www.satyzahubicku.cz/boho-sva... . Stojí celkem málo a vypadají docela hezky. Byla jsem tam na zkoušce a byly mi nepříjemné na těle, ale nebýt toho, tak jsem tam našla jedny vysněné. Doporučím taky toto https://www.youtube.com/watch?v=rRZCx... Já bych do toho určitě nešla. Nechala jsem si šaty ušít za cca 4000 a furt čekám na dodání, ale v mezičase jsem navštívila tři salony a udělala si představu o ideálních šatech. Vím, že ty mnou objednané to určitě nejsou 😄. Ale tak užiju je, zkrátím si je a trochu dozdobím něčím. Na Ali vůbec nemusíte trefit velikost/ může vám přijít něco absolutně jiného (jednou mi místo čehosi přišlo balení umělých průhledných nehtů, které fakt nevyužiju 😄)/ nemusí vám taky přijít vůbec nic. Nebo to bude jakkoli špatné a už se vám to nepovede vrátit. Raději navštivte salony a zkuste si tam něco. Já si tam koupila šaty bílé, ale primárně společenské. Vyšly mě tak výrazně levněji, jelikož se nejednalo primárně o společenské (ale hodící se i na svatbu). Návštěvou salonu se k ničemu nezavazujete. Na fotce vidíte, jak to může skončit
Odpovědět
Ahojte, nevesty. :) Na tému svadobné šaty z AliExpressu som písala článok na našu slovenskú verziu Magazínu. Možno vám to pomôže v rozhodovaní. V článku sú reálne fotky a skúsenosti neviest. https://mojasvadba.zoznam.sk/magazine...
Odpovědět
Za 5 tisíc v takové kvalitě neseženeš pokud je nekoupíš už od nějaké nevěsty-a i tak, pokud je měla původně kvalitní tak to bude těžké. Aliexpress kvalita bude vždy Aliexpress kvalita, ale některým holkám to stačí - záleží i na tobě jak velkou kvalitu chceš. Ale vzdy mě baví ty holky, co tvrdí, jak to ani švadlena nepoznala, že kde o Aliexpress a přitom i z fotky jde vidět jak je ten šev křivý, že bych to zvládla i já lépe na kolenu na gauči 😂 Jinak, u šatů z aliexpressu je další vec ta, že spoustě nevestam to nesedí, kolikrat vidím jak mají blbě korzet a dělá jim to tam nepěkné "faldy" a to i při pózovací fotce ve stoje 🤦‍♀️ Jinak, je i hodně salonu, xo prodávají/půjčují levně šaty, je to taky Čína ale aspoň můžeš vyzkoušet 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Slyšela jsem o tom že přes aliexpress některé firmy fungují tak, že si podle obrázku vyberete model, pošlete svoje míry a oni vám je na zakázku za hubičku ušijí. Jaká je ale potom kvalita a skutečnost, to si netroufám tvrdit :/ V republice je spousty šikovných švadlen. Kupte si šaty ve výprodeji v nějakém salónu (to se dá sehnat za pár peněz když člověk fakt hledá) pak si najděte švadlenu a tam vám může šaty upravit přesně tak jak chcete.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?