Ahoj holky, založila jsem novou diskuzi, protože jsem bohužel dala otázku na svatební salony a tam
se nemohu zapojit do diskuze a reagovat. Ptala jsem se na Hradec, protože Pardubice mám projité.
Byla jsem i v Be Staru a tam mají šaty polské značky Agnes za 12.000,- bez doplňků a to si je za tu cenu mohu
koupit. Byla jsem i ve Style mode a tam bylo pár šatů nových, ale většina viditelně starších a obsluha ne právě nejpříjemnější.
To v Be Staru byla slečna super a velmi ochotná. Na Palackém byla obluha také fajn, jen málo šatů podle
mé představy. V Pardubicích se mi líbilo v salonu Astrid, ale zálohu ještě dát nechci, mám čas.a mám strach, že
jsem neviděla i jiné možnosti. Zvažuji ten Hradec, ale
mám to tam nyní dál, navíc jsem po operaci, tak proto uvítám každý příspěvek o salonech v Hradci:-). Děkuji všem :-).
V HK mě nic nezaujalo. Nakonec jsem si šaty koupila přes internet, nicméně jsem narazila na tenhle salon v Jaroměři, fotky super, ale nebyla jsem tam. Holky tu uz salon v diskuzích chválili, tak bych to zkusila :) http://salon.lemonika.cz
No, nevim prý to má nějaká Číňanka. Neumím si představit, že by měla v Jaroměři originály....
V Hradci toho ale asi opravdu moc není.... Ještě mám dotaz, zda ti už ty šaty přišly. Neměla jsi strach?
@berusenka11 Slečna je podle mě z Vietnamu, ale je to normálně češka, profesionální fotografka. Neznám původ jejích šatů, ale netřeba hned soudit na základě předsudků.
V Jaroměři jsem ještě slyšela o salonu Renata.
@berusenka11 jak si muzete vubec dovolit napsat neco tak otresneho,kdyz jste ani salon Le Monika nenavstivila.Salon vlastni profesionalni fotografka,ktera pochazi z Vetnamu.Ma prekrasne neokoukane saty a podotykam originalni,ktere vozi,ze spanelska a USA.
Salon LeMonika velice doporucuji. Venuji se vam s maximalni peci po celou dobu,uzasny vyber novych krasnych a originalnich satu za velmi prijatelne ceny.
Já zase byla spokojená v Astrid, kde se mi líbilo hodně modelů a ceny okolo osmi za nové šaty včetně doplňků a to se mi zdá solidní. Rozhoduji se tady mezi dvěma modlely.Ale i Renáta má dobrou pověst, pokud už pojedeš do Jaroměře. Jinak v Hradci jsem byla v tom svatebním a květinovém centru a pokud chceš šaty nabrané z pasu, tak mají plno nových a krásných a to i na pobočce v Pardubicích. V Pardubicích se mi líbilo i v Be Staru, ale odradila mě cena. Na Perštýnským jsem byla také a jen málo šatů by za to stálo, ale ani cena ani obsluha mě nenadchly. A ve Smilovce je krom Astrid i Weding design, kde mají šaty Maggie Sottero a moc hezké. Ty asi za tu cenu stojí.....Záleží, kolik chceš investovat. Já měla strop osm :-).
Já toho prošla strašně moc, Chrudim, Pardubice atd..... a nejvíc jsem byla spokojená v Astrid, mají pobočku i V Hradci a za mě teda rozhodně nejlepší ;-)
Za mě svatební salon v Novém Městě nad Metují - Jitka Brandejsová. Jsem z Hradce, ale ceny hradeckých půjčoven jsou často zbytečně přemrštěné. Paní Brandejsová má v salonu spoustu krásných šatů, neustále kupuje další nové modely a ceny půjćení jsou cca 3000 Kč až 6000 Kč. Určitě se vyplatí se zajet podívat. Jsem poměrně náročná a vybrala jsem si úžasné nové šaty za 4500 Kč :) Ne nechejte se odradit webovkami, paní je úplně nejvíc neaktulizuje :)
Já jsem vybírala jen v Pardubicích. I tak je toho tady dost. Nakonec jsem zvolila salon Amoroso na 17.listopadu. mrkni na web. Skvělá obsluha a hlavně jsem taky nechtěla moc utratit za šaty. maximální ceny pujčovného měli do 7000 kč a šaty krásné. nabízeli mi i zakázkové šití, ale do toho se mi zas tak nechtělo.
Zkuste si domluvit zkoušku v Kozojídkách u paní Rosůlkové. Já jsem prošla Pardubice (BeStar, StyleMode na Perštýnském náměstí i Astrid) a nic se mi tam nelíbilo (vel. 32-34), na brouzdání po HK už jsem neměla ani chuť. U paní Rosůlkové jsem si vybrala troje :) a nejdražší jsou za 2.500 Kč. Je to sice dál, ale já jsem spokojena.
Ahoj, to nevím, že by měli v Astrid jen velikost 32-34. Sama mám 42-44 a byl docela slušný výběr a
vybrala jsem si tam opravdu moc hezké za 6000,-. Jinak ceny jsou rozdílné všude. Na Perštýňáku v Pardubicích
ve Style Mode mají šaty MS MODA s rukávem za 12000,- bez ničeho a v Astrid v Pardubkách ty samé za 8500,- ale se všemi doplňky.
Jinak paní z Astrid má ještě salon doma v Roudnici a tam má také plno šatů za 2500,-. když už byly vícekrát půjčené, tak
kdo má limit na šaty, tak se dá jet i tam :-).
Mně se v Hradci líbilo i v Belle, příjemná obsluha a šaty se dají objednat i z jiných poboček a je tedy velký výběr. Ale ceny třeba pro mě vysoké, v průměru 15000,- bez ničeho. Pak jsem byla v Adelli a tam sice super ceny, ale pro mě malý výběr a z žádných jsem si nesedla na zadek. Spíše starší modely.
A u muzea, teď nevím, jak se jmenují, tak šaty bílé, hezké, ale dost na jedno brdo.
V Hradci toho zase moc není a v Pardubicích jsem byla jen ve dvou. Ještě v Be staru a tam obsluha fajn, ale ceny také 12000,- a to jsem dát nechtěla.
Pak už jsem upřímně měla zkoušení dost....
@smileee11 Jé já jsem to myslela naopak, že právě pro velikost 32-34 (= já) tam toho moc neměli. Paní (mimochodem velmi sympatická) mi zkoušela větší (36, 38), ale samozřejmě se to moc nedalo..
Taky jsem prošla Pardubice i Hradec a upřímně vybrala bych si v Be Staru v Pardubicích (ale byly tam vyšší ceny), nakonec od nich mám aspoň střevíčky, šatky mám zamluvené v salonu na třídě Karla IV. v Hradci, mají tam krásný výběr, ochotná obsluha (v ceně veškeré doplňky a sleva 1000.- na prstýnky pokud si vyberete u nich).V Astridu mi to přišlo jako v hrabáku, šaty zašedlé, nevoňavé, navíc pro mě dost velké....ale byly levnější.
Také jsem prošla "všechny" tři salony a můj dojem je následující. Dojem z prostředí
mě nenadchl na Karla IV, kde je to mrňavé a jde se dolů, jako do sklepa. Šaty hezké, ale ne můj styl.
Krásný a vzdušný mi pak připadal salon Astrid a moc se mi líbily i šaty, ale bohužel v mé velikosti 52 skoro žádný výběr.
Tak i přes veškerou snahu paní majitelky jsem si nevybrala. Jediné, které mi seděly, byly v šampań :-( Pak jsem dorazila do Belly, kde se mi líbilo nejvíc a měly pro mě připravené hned troje šaty, které jsem si
před zkouškou objednala z jejich stránek a za mě tedy jednička :-) Jinak obsluha ve všech třech salonech byla
příjemná.....