Tady v UK se take nesmelo fotit. Presne to same, az po slozeni zalohy. Abych si saty nemohla jen vyfotit a pak si je nechat usit jinde levneji!
Me treba uz prekvapuje jen to, ze tu jejich brozurku v CR prodavaji. Tusim, ze tam maji i jinou inzerci, to znamena, ze se jim tisk brozurky zaplatil uplne nebo castecne uz jen tim.
slunicko2 - Já jsem jejich brožuru dostala v roce 2004 také zadarmo, v Českých Budějovicích, aniž bych si nějaké šaty vyzkoušela. To je opravdu asi různé.
Ja jsem treba se sluzbama tady byla spokojena. Ale na druhou stranu, tady se saty kupuji. Takze jsem take zaplatila docela hodne :-S
Ale u Vas se jim investice do satu musi vratit rychle. Protoze je pujcuji mockrat, dokud se nerozpadnou :-D
ahojky holky,
ja se jeste vratitm k tomu,jak se neda v nekterych salonech fotit.
Ja musim rickt, ze uz bych si nikdy saty ze salonu,kde se nemuzu v satech vyfotit nevybrala. V salonu se mi totiz libily dvoje saty a teprve na fotkach jedny jasne vyhraly-protoze se mi libilo,jak vypadaji na me na fotce.
Kopirovat muzou svadleny uz jen podle fotek,ktere ma sama Pronuptia na netu, tak co s tim delaji za obrady??? ]-( A navic,kdyz vidim nekterou nevestu vyfocenou v satech z konkretniho salonu a slusi ji to,je to pro salon nejvetsi reklama-jdu tam,protoze se mi tam neco libilo na normalni holce a ne vychrtle modelce (a ze je to rozdil, ikdyz je holka hubenoucka!!)
To je muj nazor na zakaz foceni v salonech. Hloupy nesmysl!
Pridam se jeste k Prazandam - byla jsem v Ponuptii na Francouzske a byla jsem spokojena. jedna slecna sice trosku pochybovala, ze ty jejich saty obleknu (mam velkou velikost a francouzske cislovani je mensi nez nase), ale druha hned nosila a pripravovala. nakonec jsem oblekla hned nekolikery.. dokonce me nechali i fotit, chce to mit holt taky pozitivni pristup ;-)