Ahoj, nemáte prosím některá tip na dobrý svatební salon v Praze, kde mají profesionální přístup a kde se dají sehnat šaty za lidové ceny, dejme tomu okolo 8 000? Díky :-)
Ahoj, nevím, jestli chceš půjčovat nebo kupovat. Mám dobrou zkušenost se svatebním salonem Bereniké http://berenike.cz/. Půjčovné cenově vychází v pohodě, kupované šaty jsou o něco dražší, ale paní majitelka také přeprodává již použité šaty a ty se tam dají sehnat třeba i kolem 3000.
Také mám dobrou zkušenost s Bereniké - půjčení šatů víceméně za polovic (já měla 5.300, jinde býval podobný typ od 12.000), než by člověk sehnal v ostatních "velikých" salonech, paní majitelka je velmi fajn, baví ji to a skvěle se zákaznícím věnuje, salon sice menší, ale o to více je tam osobní přístup.
Ahoj včera jsem náhodou narazila na prodejnu nových šatů za skvělé ceny, tím myslím 2500-5000. Byla jsem tam včera a paní byla milá, ochotná a měla i vkus ( což vždy není úplně běžné), šatů tam mají tak cca 60 kusů. Outletu a vyprodeju jsem prošla vážně dost, ale tady to vážně stojí za to. Je to salon Jakline a musíš se tam případně objednat mailem nebo telefonicky dopředu. Prostory jsou malinké, ale stačí to.