Půjčení svatebních šatů - výška 154 cm, Roudnicko

Profilova fotka
Ahoj holky,procházela jsem forum,ale nenašla jsem novější odpověd,spíš třeba 7 let staré a myslím si,že se za tu dobu leccos změnilo.. Jsem malá 154 cm a silnější-vel. 40/42, někdy i 38,záleží na střihu a druhu oblečení atd. :-) Šaty bych si chtěla půjčit, nechci si kupovat. Psala jsem do svatebního salonu u nás a napsali mi,že by to snad neměl být problém, ale chtěla bych se zeptat vás,jaké máte zkušenosti se "zkrácením" šatů na takhle malé nevěsty? Bývá to pro salóny velký problém nebo to berou jako samozřejmost? Vím,že nejsem jediná malá,ale tak trochu mě děsí představa si šaty kupovat,to prostě nechci,stejně bych je pak chtěla prodat a tohle zboží se neprodává dobře. Představu o střihu mám,žádný dortíky,spíš něco jednoduššího,něco přes ramena,ale jde mi hlavně o tu délku :-) Chystám se do salónu Barborka v Roudnici nad Labem-nemáte někdo zkušenost? Díky moc za vaše názory ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, co se ti líbí. Obyčejné šaty se dají zkrátit v pohodě, většinou bývá problém s krajkovýma, ty mi buď nechtěli nikde zkrátit vůbec, nebo by zahli spodek a přišla bych tím o tu spodní aplikaci... Já to řešila nakonec ušitím šatů na míru a po svatbě jsem je prodala. Není pravda, že by se šaty neprodávaly - záleží na spoustě okolností, ale holky tady prodávají šaty běžně (úspěšně).
Odpovědět
Profilova fotka
Jo to jo,jen jsem si je prostě chtěla půjčit a neřešit pak prodej atd :-) Myslela jsem,že by tam krajka někde určitě byla,ale záleží na konkrétních,jaké seženu,takhle že bych měla vyloženě představu co chci a co na nich musí být,to ne :-) Šlo mi hlavně o to,jestli v půjčovnách maj problém zkracovat šaty nebo t berou jako běžnou věc. V salónu kam se chystám,maj napsané úpravy v ceně půjčovného,ale nevím,co všechno se upravuje a jestli se do toho počítá právě i zmíněný zkrácení. Je mi jasný,že kdybych si vybrala šaty na 170-180 cm vysokou nevěstu,tak to by mi asi nezkrátili,i kdyby mi seděly,že? :-S
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?