Přenechám zálohu 2000Kč ve svatebním salónu Dany Svozílkové ve Zlíně. Dnes jsem musela šaty v jejich salónu zrušit a zálohu mi bohužel nevrátí. Byla bych ráda, kdybych se s některou z vás mohla domluvit, abych nepřišla o peníze. Byla bych vám moc vděčná. Můžeme se domluvit i na lepší ceně. Já vám přenechám zálohu 2000 a vy mi zaplatíte 1500. Děkuji moc.
@jrosnicka
ahoj, chtěla jsme se zeptat, jestli se ti zálohu podařilo přenechat. Jsem totiž v podobné situaci a nevím, co s tím. Moc díky za informaci :)
@jrosnicka zdravím vás, jak to dopadlo s vaší zálohou. já to tedka řeším a byla jsem docela v šoku. Mám šaty vybrané jinde a nevím jak se z toho dostat. Byli ke mě milí a ochotní, ale ty pravé šaty mám jinde. Ozval se vám někdo?? Děkuji
@mallorca123 Dobrý den, nikdo se mi neozval. Záloha propadne pravděpodobně. Jejich přístup mě taky šokoval. ale smlouva je smlouva a moc vám to nezdůrazňují, že to nevrací.
no právě. mě to opravdu velice překvapilo. chtěla jsem za ty 2000,- boty a košili /třeba/ ale vůbec nechtěli ani slyšet. vůbec nevím co mám dělat. nabídli mi jiné šaty, krásné, ale srdcem jsem u jiných.
Ano, zrušila a nic víc, řekli mi jen, že když jsi najdu někoho tak to na něho můžu přepsat....myslím, že už jsem se ztrátou smířila. Jen mě překvapuje, že ani nikdo zde nechce ušetřit penízky.