Ahoj nevěsty, novomanželky, jaké máte zkušenosti se svatebním centrem v Pardubicích na Palackého třídě? Já jsem si tam objednávala šaty a květiny a všechno bylo super až do poslední zkoušky týden před svatbou. Zaměstnankyně byly fajn celou dobu, ale paní majitelka mě nemile překvapila svým přístupem, asi věděla, že už jinam týden před svatbou nepůjdu...no nešla jsem, no....Měla jsem mít v ceně šatů také boty a šperky a dopadlo to tak, že jsem šla ve svých starých bílých botách a šperky mi posílali poštou asi 3 dny před svatbou.....asi mi chtěly dopřát trochu adrenalinu pár dní před svatbou. Paní majitelka na mě ještě štěkala v den poslední zkoušky do telefonu, když jsem si dovolila chtít ty slíbené věci, které jsme v rámci ceny měly dohodnuté. No sečteno podtrženo, zákaznická zkušenost špatná, pokud někdo nad tímto salonem uvažujete, asi bych to zvážila, já jsem z toho byla celkem rozhozená, zklamaná, smutná, jak se lidi dokáží chovat, když už mají peníze v kapse...
@10_8_2013 Ahoj, já mám podobnou zkušenost, jestli to je majitelka F..........á, netýkalo se to šatů, ale reklamace dortů, viz příspěvek ke svatebním dortům z tohoto centra:
http://www.beremese.cz/forum/svatebni...
Takže toto centrum ať v Hradci nebo Pardubicích nikdy více.