Já měla šaty za 4500, salon v Brně.Byla jsem s nimi moc spokojená, byly naprosto úžasné a ta cena taky potěšila.Jinak se v Brně pohybují šaty často kolem těch 10 000, což už bych nedala 8-) ...
Mám úplně čerstvou zkušenost - v únoru jsem byla zkoušet šatičky v nejmenovaném salonu ve Valašském Meziříčí, kde se ceny půjčovného pohybovaly u modelů z nové kolekce mezi deseti až dvanácti a půl tisíci. Včera jsem byla vybírat v půjčovně Svozílkových ve Zlíně, kde mají stejně krásné šaty, stejné jsou i některé značky a modely a půjčovné je cca o čtyři až pět tisíc levnější... Konrétní srovnání - ve Valmezu jsem měla vyhlídlé šaty za 12.500,-, nakonec jsem si vybrala ještě hezčí ve Zlíně a cena je 6.900,-. Takže podstatný rozdíl. Chce to obejít víc salonů a pak se rozhodnout, protože i naprosto stejný model můžete pořídit na různých místech s několikatisícovým cenovým rozdílem...
Tak já měla za 5200,-, sice nic moc, ale hezčí na mě vypadaly blbě a ostatní stály kolem 10tis a to už se mi dávat nechtělo, navíc už jsem na to lítání po salonech neměla nervy :-D
jj Consti to moc slušelo!
ahoj nocturno...já se budu vdávat týden po tobě....přemýšlíš nad nějakým opatřením proti nepřízni počasí? myslím jako nějaký plén přes sebe.....bývají šaty a nějaký přehoz očtován zvlášť? Nebo jsou už rovnou jako k tomu dělané, třeba něco jako podzimní kolekce.
Já jsem se vdávala loni na podzim, šaty jsem měla též od Svozílků a plén, kabátek účtují zvlášť. Pro jistotu jsem si je půjčila, i když jsem je naštěstí nepotřebovala. Částky jsou ale v poho - myslím,že 300Kč. Takže těch pár korun se určitě vyplatí dát, a mít jistotu proti nepřízni počasi. Měla jsem ho v záloze v kufru svatebního auta, co kdyby....
lenule2 - myslím, že tu jsem pomalu asi jediná kdo se vdává takhle hodně na podzim......nám se ale líbí to datum, tak se holt musím nějak zajistit, abych nezrmzla, ale koncem října ještě bývá hezky ( bez sněhu ).....nejsem zrovna štíhlá, tak jsem vůbec zvědavá co se na mě najde
u nás je kolem 5tis. co jsem si zkoušela šaty a ptala se na cenu tak max. 6tis.
ty moje (poslední v albu) jsou přesně za 5.000,-kč doplňky (závoj, kabátek) se platí zvlášť. cena okolo 250,-kč
Já si vybrala šaty v salonu Tosca v Brně z nové kolekce za 8500. A to jsem měla původně vybrané šaty za 11800 v salonu Bella, ale cena byla fakt přehnaná.
Tak ja se taky pridam, vdavam se v cervenci . Saty uz mam zamluvene a staly me 2900. Jsou z kolekce Romantika a v ostatnich salonech stoji kolem 9000. Takze jsem mela stesti na salon.
Holky, já mám starší šaty koupené, ale teď mi je čistí jedna paní v salonu, kde mají půjčovné od 1500kč do 3300kč, přičemž ta nejvyšší cena je za nové šaty, které jsou max. 2 měsíce u nich. Pro mě je už pozdě, ale jinak bych tam určitě šla, prý jsou nejlevnější v kraji a můžu říct, že šaty byly čisťounké, bílé, nažehlené a voňavé. A taky samozřejmě pěkné. Obleky pro ženichy půjčují od 650kč a šaty na družičky za 400kč. Závoj za 100kč, panenku na auto za 250kč. Je to ve Skutči ve východních čechách.
Já jsem si koupila své ve výprodeji za 6000 a na dalších 1000 mě vyšly v jiném salónu doplňky (rukavičky, závoj, spodnice) a musí se k tomu připočítat, že veškeré úpravy si člověk hradí sám. Kamarádka se vdává týden přede mnou a bude mít půjčené krásné šaty z Adiny za 5800,- (i s doplňky) - druhé, které se jí líbily, byly za 5100. Docela mě pobavilo, že v některých salónech, kde jsem sháněla šaty ve výprodeji, je v té samé době ještě za víceméně stejnou částku i půjčovali...
Ahojky, já mám šatky ze svatebního salónu "Elegance" z Lanškrouna - za půjčení chtějí 4.500 Kč k tomu mám zdarma naušnice, náhrdelník, k tomu na i ruku, korunku - šatky jsou z nové kolekce. Celkově se vejdu s botkama a závojem do 5.000 Kč