Kde seženu svatební šaty? Měřím 186 cm

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky nevěstinky! Chci se zeptat je tu někdo kdo má taky, jako já, trošku nadprůměrnou výšku? Měřím 186 cm a musím říct, že mám docela problém sehnat na sebe šaty :-( . V jednoum salónu mi dokonce řekli, že jim od návrhářů chodí šaty dlouhé, ale že je musí zkracovat neb 90% nevěst má výšku kolem 165-168 cm.
Odpovědět
Profilova fotka
na nás asi malí kluci, ale některé máme štěstí na vyšší chapy
Odpovědět
Profilova fotka
jj, někdy se najdou přemýšlející chlapi, kteří si vyhlédnou výškově sobě rovnou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já mám 185 cm, mám teda menšího přítele (180), ale už jsme si my i všichni ostatní za těch skoro 10 let zvykli. Šaty si nechám šít, chci mít vlastní, spíše jednoduchý, sice elegantně ale ne moc princezna, to by ten můj se vedle mě úplně ztratil, byl by nevýraznej. Botky mám, na maličkým podpatku, super pohodlný. Jakej máte názor na dlouhej závoj na vysoké nevěstě? Mám v albu šatky s takovýmto závojem lemovaným krajkou až na zem, šaty jednoduchý, takhle nějak bych si to představovala...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se hlasim do klubu.... bez bot mam 182cm. Je fakt, ze mi pri zkouseni bylo dost satu kratkych a rozhodne mi neslusi velka sukne.... ale nakonec jsem ty prave saty sehnala.... a jsou dlouhe.... a malym nevestam ani neslusi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja tedy mám jen asi 178 cm, ale je fakt, že některé šaty v půjčovně jsem musela rovnou odespat, protože mi byly kratši i bez bot, natož v botách trochu s podpadkem. Ale šaty jsem sehnala. Boty mám naštěstí taky, i s mojí velikostí 42 :-) S tím komplexem s výškou, máte pravdu, občas jsem i já měla takový pocit, že jsou z toho muži nesví. A nesvá jsem se taky před několika lety cítila na trhu v Itálii, kde jsme s přítelem mezi místními obyvateli docela trčeli :D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky, tak tohle tema me potesilo... ja jsem asi nejvyssi z vas vsech - mam 187,5 cm :-) ...uz jsem se videla, jak zoufale hledam saty a botky a ted koukam, ze si tady aspon budeme moci vymenit zkusenosti a tipy :-) velikost bot taky nic moc, ale znam obuv s nadmernymi velikostmi, takze tam budu otravovat aspon pul roku pred svatbou a snad se do te doby neco objevi ;-)
Odpovědět
Ahoj dlouhanky, nevim jestli z toho udelame soutez, ale ja mam 188cm :-) . Je hezky, ze se tady schazime postupne podle velikosti :-) . Ja uz mam zamluvene saticky v salone Jasmine na Melniku. Jsou moc krasny, jeste me zestihluji (nejsem zadna modelka) a nejsou dole ani uzke ani siroke-jsou akorat pro me :o). Jinak pani mela vsechny saty moc krasny a vsechny dlouhy!
Odpovědět
Profilova fotka
cyprianka: tak to jsi delsi! :-) a ja si myslela, ze tu vyssi nevestu nepotkam ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeee, holky, vy jste krasne vysoky. To jsem se svyma 183cm peknej břídil. Jak máte vysoky partnery??? A netrpite komplexy s te vysky. Ja uz jsem ted v pohode, ale driv me to docela stvalo. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, já mám 186 cm, přítel má 190 cm, taky jsem řešila šaty, taky mi jich moc nenabídli v půjčovně, holt jsem moc vysoká, nakonec mám vybrané, mám je v albu, byli v půjčovně 3 týdny vyloženě pro vysokou holku, ještě je neměl nikdo zamluvené, byli sice o něco dražší, chtěla jsem korzet, ale jelikož jsem většího poprsí, tak to nebylo ono...
Odpovědět
to kacamar: ahoj já měla v mládí velké problémy najít si vyššího kluka, všichni mi byli akorát tak očima do výstřihu :-D pak bylo období kdy už jich hodně vyrostlo. No a nakonec jsem po pečlivém vybírání vybrala 200cm a jsem moc spokojená. :-) Dřív se mi zdálo že byla vysoká holka spíš jako vzácnost. Dneska to je normální a jsem ráda že už mě neberou jako žirafu :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jannyska: Tak to mě právě dost lidí jako žirafu pořád bere. Co si myslíš, že si myslej o vysokých lidech prckové??? Na mě lidi dost koukají, ale nepoznam, co si myslí :-( Asi závidí :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Na mě občas taky koukají, nosím ráda vysoké podpadky a když jdu s přítelem tak jsme oba žirafáci. Ale lidi jsou zvyklí, víc koukají na přítele než na mě, jde asi o zvyk. A prcci určitě závidějí to si piš!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kacamar: ja 187,5 a pritel 191 (=akorat :) )... problemy s vyskou uz nemam (mam konecne bajecnyho a jeste vyssiho chlapa), svoji vysku si uvedomuju jen v MHD ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
dotaz na vsechny: kde shanite kalhoty, boty, obleceni do prace?
Odpovědět
Profilova fotka
jééé, to je supr, že je nás tu tolik dlouhánek!!! Víte co měli by jsme udělat srazík!!! Třeba v Praze nebo Plzni! To by teprv lidi čuměli!! Když viděj jednu žirafku, tak z toho maj vánoce, ale kdyby jsme se někde srazili...to by teprv bylo haló... :-D . Vyměnili by jsme si zkušenosti, vzali bychom nějaký fotečky.....CO ŘÍKÁTE??? ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
lucii: ten můj má taky 191cm. Ale kdyby byl ještě o chlup vyšší vůbec bych se nezlobila :-) A co se bot týká, tak problem nemám vůbec. Na svých 183cm mám krásnou popelčí nožku velikosti 39-40. :-D Oblečení seženu i u šikmáčů (Vietnamců). Takže no problem. Horší je to teda s kalhotama. Mám trošku delší nožky :-D Ale ve značkovém krámě se dá sehnat v pohodě. Už to není jako dřív. Prodloužený velikosti mají běžně. Džíny mě sice stojí několik tisíc, ale pořád lepší než mít nohavice alá čekám velkou vodu. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
kacamar: ja budu shanet kalhoty a sako... kam bys me vyslala? ;-) (jo, jo, taky bych se nezlobila, kdyby pritel jeste vyrostl, ale at zalivam, jak zalivam, tak uz neroste, rostak :-) ) jo a tu velikost bot ti zavidim :-) - ja mam 42 a pry na mou vysku je to malo, jenze to moc velika utecha neni...
Odpovědět
Profilova fotka
Luccii: Taky zalivam, zalivam a roste, roste, ale do šířky :-D :-D :-D . Kam pro kalhoty a sako? Hele, to já vůbec netuším. Jsem z Ústí a u nás jsou vesměs vietnamci a navic nosim jedině dziny. Nejspis bych se vypravila do Prahy do nějakýho nákupního centra. My jezdíme Letňany a Chodov. Např. Marks a Spencer (ten doporučuju), CaA, HaM apod. Určitě něco seženeš. Sháníš do práce? Já zase nemůžu na nic narazit na svatbu. Kromě tý svý, jdu ještě na 1 možná 2 jiné svatby. Představovala bych si nějaký letní šatičky, abych je užila i na dovču, ale nikde nic. Asi teprve dostanou letní zboží.
Odpovědět
ja doporučuju na kalhoty taky Markse a taky Zaru (ta je ma oblibena), akorat tam mam problemy zase s delkou vršků... :(
Odpovědět
Profilova fotka
No a to ještě nemám šaty na převlečení na svojí svatbu. Teda chci v těch svých svatebních vydržet co nejdýl (pokud možno do konce). Je mi ale už teď jasný, že to nevydržím. Obzvlášť když nejsem šatový a podpadkový typ. :-) Já tak džíny a kecky.
Odpovědět
Profilova fotka
kacamas: jj, shanim obleceni do sve prvni prace na plny uvazek, nebo spis budu, protoze finišuju ve skole... diky za tipy... obleceni na svatbu je vzdycky problem sehnat... ja byla na 3 svatbach a kde nic tu nic a nebyla jsem jedina, kdo takovy problem resil... asi je to o nahode, ale neboj, urcite se jeste letni saticky objevi... ja ale shanela nejake vice elegantni, ne moc letni - nic jsem tehdy nesehnala, ale mozna to bude tim, ze nerada chodim po obchodech ;)
Odpovědět
Profilova fotka
joseffine: diky za tip - zkusim oba obchody kacamar: ja jsem hlavne cune, takze v krasnych satech cely den by se = spinave saty... ale kdovi, treba se prekonam, az bude jednou svatba ;) navic nechci moc zdobene saty, asi i bez obruce, jen jednoduchy strih, volne splyvave, raminka nejradeji na stranu ramen a dlouhe!!! :-D (kdyby se nekdo takovych chtel po svatbe vzdat, tak mi napiste do IP :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, sice nemám nad 180, ale přesných 180....to snad neva a můžu se přidat. Já jsem narážela na samé dlouhé šaty, asi jen 2 mi byly krátké. A některé jsem tahala po zemi i v botach a to mám vysoký podpatek. Naštěstí si ho mohu dovolit, protože můj snoubenec měří 196:) Ale je pravda, že spoustu šatů zkracují pro prcky:( Tak ať se vám daří ve výběru. Pa Lucka
Odpovědět
Profilova fotka
Čauky žirafky, tak co přípravy?? Já pořád nemám šaty, už jsem oběhla 5 salónu a pořád to nějak neni ono. Sakra proč neni "spešl" salón pro vysoký nebo i pro prcky :-D . Každej salón je vybaven na nevěsty okolo 170 cm s průměrnou postavou. jojo...
Odpovědět
Profilova fotka
pavlinak: proc neni pro nas vyssi zensky nejakej spešl salon? no prave protoze jsme spešl :-D a uvazovala jsi si nechat saticky usit? ja zjistovala ceny a mnohdy je to levnejsi nez pujceni, pokud nechces nejake moc ozdobne saty
Odpovědět
Profilova fotka
ano, uvažovala jsem i o ušití, ale nechce se mi to riskovat, že to pak nedopadne, tak jak bych si představovala. Né všechny švadleny umí vypodobnit nějakou konkrétní představu. Prostě chci vidět, že mi šaty opravdu sedí a že se mi líbí a v těch jít.... ;-)
Odpovědět
Pavlinak, švadlenka musí být hodně zručná, aby ušila svatební šaty podle představ. Máš ještě celkem čas na vybírání, snad na nějaké dost dlouhé narazíš, budu držet palce ;-) Jo, a ještě tu někdo ze začátku psal, jak bude trčet na skupinových fotkách - my budeme se ženichem (193 cm, já 182) taky trčet ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pavlinak: koukala jsem do tvého alba, vždyt máš dost šatů, které byly dost dlouhé, některé se Ti dotýkají země, co bys chtěla víc, aspon se o příliš dlouhé šaty nepřerazíš
Odpovědět
Profilova fotka
kikkea: dost dlouhe ale jeste neznamenas dost dobre ;-) (nebo snad tobe by stacilo, kdyby ti sedly?)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?