my sice tak moc lidí neměli, ale bylo nás 90. ke stolu šlo cca 70 lidí včetně dětí, za dospělého člověka 1000,- all inclusive vč jídla a pití, děti do 4 let zdarma, děti 4-15 let 650,- all inclusive. odpolední hosté 650,- /os all inclusive. Ráno jsme platili asi asi 83.000,-
Ahojky :), no v cervnu se bereme a mame na obed i raut, proste od zacatku a dokonce naplanovano cca 150 lidicek... zatim mame 160, ale vsichni se urcite nedostavi.... takze pak muzu napsat, jak jsme dopadli.... momentalne cekam na mail s rozpoctem z restaurace, tak dam kdyz tak vedet :)))... kazdopadne me to strasi :D, platime si to sami..:D:D:D Hodne stesti :D... kazdopadne, jak preziju nasi svatbu, tak pak se oficialne prohlasim za svatebniho pradce:D:D:D!!!
My máme termín 1.8.2015, zatím je na seznamu hostů 120 dospělých a 30 dětí. Všechny budeme mít na oběd, večerní raut a další den na snídani (tam nám paní provozní říkala, že se většinou dojídají zbytky z rautu :-) ). Prý máme počítat s 1.000, 00 - 1.200,00 Kč na hlavu, přesněji nám to řekne až definitivně potvrdíme menu a co si přejeme na raut. No, pro jistotu počítáme s "horší" variantou a pak snad můžeme být jen příjemně překvapeni. Jo, a taky si to komplet platíme sami.
My budeme mít svatbu 4.7.2015 - zatím máme na seznamu cca 100 lidí a to je limit nad který nechceme jít. Zařizujeme si vše od A-Z a musím říct, že finanční stránku na začátku plánování byla pro mě úplně tabu, nedokázala jsem si představit kolik do toho chceme vlastně investovat.
Budeme mít obřad až kolem 15:00 a poté zůstávají všichni hosté na raut s takovými dvěmi hlavními body kdy se bude podávat jídlo... Samozřejmě raut bude po celou dobu slavení, už od těch 15:00 do té doby co to vydržíme. Prakticky je to nespočítatelné. Alkohol jsme začali nakupovat již teďka - (aby jsme toho měli co nejvíce z krku) - a většinu bereme cca po 12 litrech. S jídlem by jsme se měli vejít do 15.000 - 20.000.
Každopádně rozpočet máme cca 120.000,- ale myslím, že to bude méně. Ale můžu také radit až po tom co vše zaplatíme. :-)
Neberte to rýpavě, ale na co tolik lidí??? Opravdu máte nejbližší rodinu a nejlepší přátele v takovém počtu??? My cca 45 a klidně bych to teď omezila na polovinu! Nestačíte si s tolika lidmi ani popovídat, tak jak byste chtěli a ne každému se zavděčíte s tím nebo oním. Někomu s pitím, někomu nesedne zasedací pořádek, protože s tou osobou vedle sebe je rozhadáná/ý (je to Vaše svatba takže na to nemusíte hledět), mě tohle dost vadilo, že by spíše měli být vděční, že jsou pozvání na svatbu a že tuto událost chceme prožít s nimi a ne pak jen remcat, jak mi ty jednohubky nechutnaly a že být to moje dcera, tak udělám svatbu jinak. Při počtu 120 lidí si toto nedokážu představit :-O a radši bych po obřadu utekla! Toť můj názor ;-)
Nás bude 30 +5 děti a úplně staci jen rodina ta nejbližší ;-)rozpočet máme 50.000kc se vším tak uvidíme dost věci si budu dělat sama;-)100lidi to chce velký prostor a zasedací pořádek si neumím představit :-D
@adelink Máme za sebou čerstvě svatbu na Panství Velichov, kde jsme měli 120 hostů. Z toho 80 bylo na oběd, ostatní na raut a grilování. Platili jsme 104.000Kč. Platili jsme ubytováni 40 lidem, v ceně byl pronájem prostor, obřad, veškeré jídlo a pití... Celkově nás svatba vyšla na 185.000Kč (dalších 80 tisíc bylo za prstýnky, šaty, oblek, boty, květinová výzdoba, dort, atd., atd.) a na darech se nám vrátilo ještě více:)... Štědrost generuje další štědrost:)... Bylo to nádherný, všichni jsme si to moc užili:)
@bellala moc díky za informace!! já právě vůbec nemám představu o rozpočtu, až teď začneme oficiálně posílat oznámení a čekat kolik hostů potvrdí.. ale i tak už jsme dost přes sto... nebudeme asi moc rozlišovat oběd a raut, protože hodně hostů jede z daleka.. ubytování tudíž taky zařizujeme, ale bohužel nejsou kapacity na jednom místě. Díky ještě jednou!)