Kolik peněz plánujete na osobu na hostinu. Budeme mít zahradní party, takže si vše budeme zajišťovat sami. Máte prosím někdo zkušenosti, kolik by mělo stačit (pití + jídlo dohromady) na osobu.
Tak tohle řešíme taky... :-S
Chceme jen obřad a pak grilovačku...
Dorty nebudou,polívka a svíčková taky ne :-D
Jde jen o zábavu.... ;-)
Bude se grilovat kejta,nějaký to kuře,či buřt..buchty napečou mamky,já taky něco udělám,chlebíčky apod.. taky uděláme...
jen dva sudy piva a nějaký tvrdší alko. a pak nealko..... a furt nevíme,kolik si tak připravit.. :-|
Ma e zahradní party taky je sele 30 KGB a pak raut zelenina rizrcky saláty ovoce dort je jeden a maminka mi objednalacukrovi a koláčky uspechu s kamarádkou Vino mám z jižní Moravicí lahev na osobu vlečku piva a nealko 2 litry na osobu
My budeme mít 40 lidí a takto jsem nakoupila: džus pomeranč 10 litrů, jablko 5 l, jahoda 5l, kofola 24 l, vinea 15 l, minerálka 30 l, oranžína 15 l, ledový čaj 20 l + voda z kohoutku, to je dohromady asi 124 litrů, když nepočítám vodu, vychází to 3,1 litrů na osobu + samozřejmě kávy (i ledové.) Nemám to vyzkoušené, ale myslím, že by to mělo stačit ;)
Koupila jsem to dopředu v akcích, takže mě to vyšlo (jen to pití) asi na 1230 Kč, ale např. kofoly jsem nakoupila za 18 Kč jednu, vineu za 20Kč, atd., takže ta celková cena je potom o dost nižší.