Ahojte, mám otázky na ty z vás, kdo jste si chystali jídlo sami.
Plánujeme v létě netradiční svatbu - bude spíš tábor, posezení s lidma u ohně, se kterýma jsme neměli moc možností se v této době vidět. Jedná se o 4 dny na tábořišti s tím, že v jeden bude obřad v lese, kterému celkově nepřikláníme moc velký význam. Naštěstí máme okolo lidi, kteří jsou stejné povahy, jako my. 🙂
Jídlo budeme chystat svépomocí díky rodině a přátelům. Maso na opékání, guláš, zelenina na gril i syrová studená, studené jídla jako pomazánky, saláty, sýry, pečivo, vegan koutek, sladké, ovoce, věci na zobání (tyčinky, brambůrky,...)
Nemám absolutně odhad, v gastru se neorientuju. Vy co máte zkušenost a chystali jste si jídlo sami, jak jste počítali rozpočet, na kolik vám to vyšlo? A kolik za co cca? A jaké množství? Máte nějaké tipy a zkušenosti v tomto ohledu? 🙂
My jsme si na pohanskou svatbu nechali od cateringove firmy udelat nabidku pro 20 lidi a pak jsme podle toho nakoupili😀😀😀
Docela se da odhadnout i ten rozpocet