Dobrý den, mám otázku, v jaké tak cenové relaci se pohybuje pronájem místa na víkend. Absolutně netuším, kolik tam může pronajímatel účtovat. :) Jen čistý pronájem místa. Děkuji všem za odpovědi.
@myrtiles je to hodně individuální, záleží dle konkrétního místa a nejlepší je zeptat se přímo v místě. My třeba platíme 15tis.
Někde chtějí za pronájem klidně 50tis i více a někde pár stovek. Takže je to otázka spíš na konkrétní místo :-)
My platili 12000 za stodolu na hostinu a 3000 za zahradu, kde byl obřad. Ale měli jsme ty prostory k dipozici od pátku odpoledne do neděle dopoledne, což všude nebývá. Své jsme měli jen sladké, jinak všechno jídlo a pití bylo (muselo být) od nich.
10k za víkend je velice slušné. My jsme platili lehce přes 30, bylo v tom i ubytování pro asi 15 lidí. Ale jak píše @moninak , záleží, jestli si tam pak vše už můžeš zařídit sama a de facto si dělat, co chceš, nebo od nich musíš ještě nakoupit milion dalších věcí a služeb.
děkuji všem za názory. Místo, kde to máme, mně přijde ideální. Má to parametry, které jsem hledala. www.pranty. Jestli nějaké nevěstě ze západních Čech nevadí, že si bude zařizovat sama, tak vřele doporučuji. Za víkend od pátku do neděle (s tím, že si něco můžeme přivést už ve čtvrtek) cca 10500 Kč.
My platíme za stodolu, dva domečky na přespání + velká zahrada přes 35 tis, takže vám těch 10 tis dost závidím. I když teda naše místo je kouzelné a i tak bych za to ty peníze chtěla dát. :-)
My platíme 50.000, v ceně je v pátek přespání pro mě s družičkami, v sobotu ubytování pro 100 lidí, areál jen pro nás, a můžeme si tam udělat vlastní catering a vše jak chceme. Když jsem viděla ty ceny okolo Prahy, kde chtěli třeba 50.000 jen za jeden den, do 2:00 do rána abychom vypadli, ve 22:00 noční klid atd tak jsem za tohle nesmírně vděčná.
My platíme 3000, je v tom pronajem (budeme mit vrchni patro restaurace jen pro sebe a muzeme tma byt jak dlouho chceme) +bowling. Holky jen by me zajimalo: kdyz budete platit 30 tis najem, tak na kolik vas ta svatba tak vyjde? Ja si nedokazu predstavit, ze bych dala tolik penez v podstate za nic ]-(