Zdravím,
máte někdo zkušenosti se snubaky ze zlatnictvím Donny Pardubice?
A jen tak pro zajímavost, kolik jste kdo ochotni dát za prsteny?
My si vybrali pár (dámský se třemi brilianty ) za 22 000. Ale rodina si klepe na čelo, že to je moc drahé. =-)
Samozřejmě máme svůj názor ;) a prstynky si platíme my, ale zajímá mě kolik kdo do toho investuje, i když vím, ze to je individuální.
Já mám ze zlatnictví Donny zásnubní prsten a jsem spokojená. Přítel se plácnul přes kapsu a koupil s briliantem, co jsem vydedukovala, tak za něj dal asi kolem 8000-10000.
Na snubních prstenech chceme ušetřit, nejspíš vybereme z titanu nebo chir.ocele. Přítel stejně neví jestli ho bude moct v práci nosit. Líbí se mi hodně prstýnky v Brilasu a ty stojí kolem 4000.
Takže já bych za prstýnky 20 000 a víc určitě nedala :-D ale je to vaše svatba, vaše peníze tak si to udělejte po svým :-)
Původně jsem také myslela, že pořídíme něco levnějšího, na Brilas jsme také koukali ale četla jsem převážně negativní recenze.
My ty prstýnky plánujeme opravdu nosit.( doufám že se plán nezmění =-) :-D) A při práci v květinářství potřebuji něco opravdu kvalitního :-D
Navic jsme třeba hodně ušetřili na šatech, nechtěla jsem žádném přezdobené s vlečkou a dávat třeba 12 tisíc za půjčení. Takže jsme koupili šaty celkem podle mych představ v Polsku. Kytku si budu dělat sama a taky jen něco jednoduššího. Tak jsme říkali, že ty prstýnky (fotky a vzpomínky ) budou jedine co nám pak ze svatby zůstane.
Ale moc děkuji za reakci :-)
Zlatnictví Donny v Pardubicích nedoporučuji. Jednání s majitelem je něco otřesného. Vlastní na Třídě Míru ještě další dvě zlatnictví a asi je to kumšt udržet takové podnikání, tak musí obírat zákazníky. Kupovali jsme tam snubní prstýnky a paní prodavačka (v důchodovém věku) nám nabídla rytí. Ještě jsme ale nebyli rozhodnutí, zda ho budeme chtít. Paní nám řekla, ať se v klidu rozmyslíme a přijdeme potom, že pokud ty prstýnky jsou koupené u nich, je rytí zdarma. Poté jsme tam opravdu přišli s žádostí o rytí (jméno + datum svatby), ale pan majitel se do nás pustil, že když to není žádost o broušení v den nákupu, zaplatíme si 500 Kč. Zkoušeli jsme ho přesvědčovat o tom, co nám jeho zaměstnankyně tvrdila, bez úspěchu. Skákal do řeči a velmi špatnou lámanou češtinou vedl svou. Měla jsem chuť po něm ty prsteny hodit a jít si je koupit jinam. NEDOPORUČUJI!
se zlatnictvím Donny jsem velice spokojená, super výběr a co se mi nejvíc líbí je ochota najít vám šperk za cenu, která je dle vaši potřeby. S manželem tam často nakupujeme, nebo opravujeme šperky. zboží je kvalitní.. odpovídající ceně zboží. Opravu udělají ochotně na počkání, záleží ale taky co.. kupovali jsme si tady i snubní prsteny a musím říct, mám ho na sobě pořád dělám sním vše a zatím v pořádku. Když jsme si je objednávali tak vše bylo na čas jak jsme si s manželem přáli. Za mě velká spokojnost :-) :-)
Ja mam odtamtud zasnubni (bile zlato se zirkonem) a jsem spokojena, po trictvrte roce noseni vykazoval normalni opotrebeni, ted uz ho nosim jenom prilezitostne, snubni mame od Lejhance za 17 tis., taky spokojenost
Zakoupili jsme u tohoto klenotníka stříbrné snubní prsteny a po svatbě jsme je museli ihned vrátit z důvodu špatné kvality.
Byli jsme ochotni je nechat opravit, ale trvalo více než 30 dní, než nás kontaktovali poté, co jsme jim prsteny předali.
V souladu s našimi spotřebitelskými právy jsme požadovali vrácení peněz, které samozřejmě nechtěli poskytnout. Manželka majitele se velmi rozzlobila, urážela mou ženu a křičela před našimi dětmi!
Byl jsem šťastný, že moje žena vrátila tak dobře, jak měla, a konečně jsme dostali peníze!
Hrozný člověk provozující nekvalitní klenotnictví. Vyhněte se tomu!