Původně jsem chtěla pod prstýnky polštářek, protože jsem je nechtěla mít na obyčejné nerezové misce, jak pes, kterou mají v obřadní síni. Tak jsem sháněla nějaký pěkný polštářek. Ne, že by se nedalo něco sehnat, ale žádný polštářek mě nenadchl a když už ano, tak pak mě ale už méně nadchla jeho cena :-S
Tak mě napadlo, že by se dalo vymyslet něco originálnějšího :-D Nakonec jsem zkusila na talířek dát písek a prstýnky do něj napůl "zabořit" vlastně postavit... a zalíbilo se mi to :-). Jinou ozdobu jak umělé růžičky, co budu mít na autě jsem nenašla, tak jsem použila je a dala je k prstýnkům. No a výsledek vidíte sami. Není to tak zlé, ne? ;-)
S trochou fantazie se dá toho vymyslet spousta. Může se použít různé dekorace jako jsou mušličky, mašličky, stuhy, perličky, kamínky, peříčka, třpytky, živé květiny, nebo i maličkosti, jako jsou různá malinká srdíčka apd... myslím, že se dá na tom vyřádit :-D ;-)
jijanka, přihodila jsem si do alba další polštářek pod prstýnky, je zase trochu jiný, tak se mrkni :-) možná se ti bude do tvého sběrného alba hodit. :-)
Ahoj holky, nemůžu sehnat klasickou hranatou mělkou skleněnou misku pod prstýnky :-( zkoušela jsem this a that, ikeu, tesco... různé malé obchůdky.. nevíte kde by se teď aktuálně dala sehnat?
ahoj, další poznatek, kde mají barevný písek pod prstýnky: v jysku a taky v xxxlutz, tam mají asi největší výběr barev ze všech obchodů, kde jsem byla...
barevný písek či kamínky seženete skoro všude v kutilských obchodech jako je obi, baumax, hornbach, globus... taky v květinářství... no prostě na každém rohu...a v těch stejných obchodech mívají i různé skleněné a jiné mističky všech velikostí, aranžérské potřeby aj., já vše koupila v bauhausu, měli nej výběr ve všech barvách
Původně jsem chtěla prstýnky na mističku se zeleným pískem ale někdo mi poradil že je hezké když by nám podali prstynky družičky jen tak z ruky máme holčičky 2 a půl a sedm let, co myslíte??
já chtěla taky nejdřív polštářek, viděla jsem hezké maličké, byly moc roztomilé, ale nakonec jsem objevila pěknou skleněnou misku ve tvaru kvítka, do ní červený písek a bílou růži látkovou a bylo to super (viz. album)
s těma družičkama by to bylo heké,ale spíš bych jim to taky dala na nějaký ten polštářek nebo misku, měla bych strach, že by se jim z ruk lehce zakutálely
Ahojky holky, potřebovala bych poradit, koupila jsem si pod prstýnky na obřad misku s pískem, ale jak jde čas začíná se mi spíše zamlouvat, že bych prstýnky nechala klasicky v pěkné krabičce a pak by se daly na misku. Máme svatbu v kostele. Co myslíte? Předem děkuji za radu :)
@jana.vichova Ahojky, tak to jsme na tom podobne. Taky jsme to tak udělali, ale nakonec to nejspis bude v krabičce a pak se to dá v kostele na misku :-) Nejak mi to prijde ted hezčí než v té misce s pískem :-)))