Vybíral snoubenec prstýnky s vámi?

Zobraz úvodní příspěvek
Když jsme vybírali prstýnky, slečna v klenotnictví konstatovala, že jsme netradiční pár. Obvykle prý muž sedí jak zařezaný a nudí se. Slečna horečně vybírá model a když se ho zeptá, co na to říká, on na to, že je mu to jedno, ať si vybere ona... Proto byla hrozně překvapená, že můj přítel nadešeně vybíral se mnou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak moje prve obrucky som vyberala ja, moj vtedajsi nastavajuci absolutne o svadbu nejavil zaujem :-D aj preto mi v podstate teraz asi bolo uplne jedno, ake obrucky budu... mala som skor predstavu ze uplne jednoduche z bieleho zlata... nakoniec moj nastavajuci pri vybere prehlasil, ze biele zlato mu nejde k pokozke ruk, a zameral sa na zlte... tak som ho teda nechala, ze uvidime co vyberie.... a vybral fakt dost dobre ;-)
Odpovědět
Podla mna kazdy par, ktory mysli svadbu vazne, sa o nu aj zaujima... mne sa trochu nezda, ked muz, ktory ma svoju priatelku/zenu rad a chce si ju vziat za manzelku, by nejavil ziadny zaujem o vyber obrucok alebo ine aktivity, tykajuce sa svadby... no, mozno sa mylim... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak u nas byl snad i aktivnejsi partner, porad zkoumal na netu co se da vybrat a me posilal navrhy ;-) pak jsme vyrazili spolecne, a uplne bez problemu se dohodli na tech nasich :-) asi si neumim predstavit, ze by to partner nechal na me, a nepodilel se na vsech pripravach .... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, prstynky sme s pritelem vybirali nadsene oba ted v sotobu na veletrhu. Co se tykalo prstynku, tak jsem nechavala spise vyber na nem.... Kupodivu sme se shodly a vybrali. Ale koupi nechavame az na pristi rok, je mozne, ze do te doby se nam bude libit neco jineho nebo budou prstynky levnejsi :-) Ale jinak se s nim snazim vsechno konzultovat a nechci ho do niceho tlacit... chci mit pohodu a klidek, tak uvidime, jak nam to vydrzi... asi do te doby nez zacneme skutecne planovat a objednavat :-))
Odpovědět
Profilova fotka
tak něco už sme předvybírali na veletrhu, tak něco se i zapojoval co se mu líbí a co ne, takže myslim že nakonec nějaké vybereme
Odpovědět
me po veletrhu zacal vykladat... a to budes mit v tech satech uplne hole ruce (videl saty na modelkach, vsechny meli korzetove saty)... a tak jsem mu rekla, no jasne, videl jsi snad, ze by ty holky neco na rukach meli? A on na to, ale to by jsi mela mit rukavicky prece,ne... Ja: silis, rukavicky? Vecer jsem si pak procitala casopis, co jsme si tam koupili a tam bylo napsano: Neveste by rozhodne nemeli chybet rukavicky, na coz se v posledni dobe hodne zapomina... Ja rukavicky nechci, a tohle me nepresvedci, ale to je zajimave, ze on ma vetsi prehled nez ja... o prstynky se zajimal velmi zive.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! Já i můj Michal k prstýnkům přistupujeme jsko k záležitosti, která s námi bude celý život. To jsem věděla už při začátku brouzdání po netu:) Dokonce měl různé návrhy, ..... když jsme pak přijeli k panu zlatníkovi, tak byl hlavně on ten, který vybíral. I když je pravda, že jsme tam přišli, on ukázal na první, co ho zaujali........zkusili jsme jich hodně, ale vyhráli ty první:) Pak mi Míša říkal, že vybíral podle těch dámských, aby ten byl pěkný:) Pak jsme jenom řekli naše představy a úpravy a 13.3. si pro ně jedeme. Nemyslím, že byl bylo zvlášťní, že se muž angažuje. Každopádně ať to normální je nebo není - já si vážím svýho snoubence, že mu to jedno není:) Adéla
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?