Holky, potřebovala bych sehnat nějakého osvědčeného výrobce prstýnků. Určitě některá máte své zkušenosti, jak pozitivní, tak negativní a budu ráda, když se se mnou o ně podělíte. Ráda bych, aby byly kvalitní a za dobrou cenu. Budu ráda za jakékoli doporučení ;-)
@jenie Přesně tak, určitě Rýdla, našla jsem si obrázek na netu, zašla za ním a vše jsme spolu vyřídili a za 14 dní budu mít prstýnky doma. Fakt skvělý přístup a super cena! :-)
@jenie Já za sebe doporučuji Pana Kouřila z Brna, výborný příjemný mladý člověk, který dělá překrásnou ruční práci a má výborné ceny zlata do protihodnoty.
Prsteny Žabka ze Smržovky. Nejúžasnější komunikace, kterou jsem v rámci zařizování svatby zažila. Prstýnky jsou nádherné, bílé zlato, mám tam pět diamantíků (briliantů) a vyšly nás na 12 000. Zdarma mi změnšili, vyleštili a porhodiovali můj zásnubní prsten. V dnešní době - neuvěřitelné.
Zdravím,
jsem přímý výrobce s kvalitní ruční řemeslnou výrobou snubních prstenů. Přidávám video z výroby + ukázkový vzorník.
10 let zkušeností při výrobě na zakázku pro různé zlatnictví. Nyní jsem tu jen pro Vás a za přijatelnější ceny :-)
@mak07 Mám 4,2 mm - mám malé uzounké prsty, takže tahle velikost byla pro mě maximální. Příjemně se nosí, mají půlkulatý profil zvenku i zevnitř, nekloužou ani netlačí. Pánské provedení máme taky 4,2 mm a vypadá to taky dost dobře, vůbec ne humpolácky ani na druhou stranu jako "uzounký kroužek od klíčů".