Snubní prstýnky na zakázku, můžete doporučit výrobce?

Holky, potřebovala bych sehnat nějakého osvědčeného výrobce prstýnků. Určitě některá máte své zkušenosti, jak pozitivní, tak negativní a budu ráda, když se se mnou o ně podělíte. Ráda bych, aby byly kvalitní a za dobrou cenu. Budu ráda za jakékoli doporučení ;-)
Odpovědět
Doporučuji Lukáše Rýdla - maximální spokojenost a kvalita :-) a cena také dobrá..
Odpovědět
Profilova fotka
@jenie Přesně tak, určitě Rýdla, našla jsem si obrázek na netu, zašla za ním a vše jsme spolu vyřídili a za 14 dní budu mít prstýnky doma. Fakt skvělý přístup a super cena! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zlatnictví Mádr v Praze ve Vysočanech. Skvělá práce, možnost vlastních návrhů, pan zlatník je zkušený a šikovný a není drahý.
Odpovědět
@jenie Já za sebe doporučuji Pana Kouřila z Brna, výborný příjemný mladý člověk, který dělá překrásnou ruční práci a má výborné ceny zlata do protihodnoty.
Odpovědět
Prsteny Žabka ze Smržovky. Nejúžasnější komunikace, kterou jsem v rámci zařizování svatby zažila. Prstýnky jsou nádherné, bílé zlato, mám tam pět diamantíků (briliantů) a vyšly nás na 12 000. Zdarma mi změnšili, vyleštili a porhodiovali můj zásnubní prsten. V dnešní době - neuvěřitelné.
Odpovědět
@ivca_ch a můžu se zeptat, jak je máte široké, děkuju.
Odpovědět
Žabku můžu taky doporučit. Jsou milí, ochotní, šikovní a mají skvělé ceny :-) Pokud zrovna nemají frmol, ukážou vám i dílnu, kde prstýnky vyrábí.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, jsem přímý výrobce s kvalitní ruční řemeslnou výrobou snubních prstenů. Přidávám video z výroby + ukázkový vzorník. 10 let zkušeností při výrobě na zakázku pro různé zlatnictví. Nyní jsem tu jen pro Vás a za přijatelnější ceny :-)
Odpovědět
@mak07 Mám 4,2 mm - mám malé uzounké prsty, takže tahle velikost byla pro mě maximální. Příjemně se nosí, mají půlkulatý profil zvenku i zevnitř, nekloužou ani netlačí. Pánské provedení máme taky 4,2 mm a vypadá to taky dost dobře, vůbec ne humpolácky ani na druhou stranu jako "uzounký kroužek od klíčů".
Odpovědět
Naše prstýnky jsou vyrobené na zakázku podle obrázku v Turnově zlatnictví Wentovi.....vyšly nás o celých 5600kč méně než nám nabízely v obchodech.
Odpovědět
ivca-ch tak to je úžasná cena na to že tam máte tolik briliantíků (pokud se nejedná o zirkony)...tomu se mi ani nechce věřit.....
Odpovědět
Profilova fotka
Štauder Brno ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Rozhodně zlatnictví Žabka. Mám prstýnky i moje sestra a jsou fakt krásné za super cenu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?