Ahoj já prsteny sice ještě nemám ale tu šíři mám doma na stříbrném prstýnků a je to fakt hodně tenké:-) my chceme 5,5mm já a přítel 6mm co jsme viděli 6mm jsou akorát...:-)ale záleží na Tobě pod 5mm bych nesla ona fotka hlavně zkresluje ...
Ahoj, ja sice nemam presne 3,2mm. Mam 3,5mm a manzel ma asi 5 nebo 6 mm ted si nevzpomenu presne. Ja bych sirsi ani nechtela. Uz ted po par dnech noseni me rozciluje, jak se mi pod tim poti prst :-D tak snad si zvyknu. Prikladam foto jen prstynku ze svatby a pak foto, ktere jsme si vcera udelali sami s prstynkama na ruce. Asi je jasne, ktery je ktery :-)
Já mám dost dlouhé prsty a strašně se mi to líbí :-D. Proto jsem chtěla jen tenoučký prstýnek :-). Zde jsou fota. Bohužel foceno jen na mobil a jak je prstýnek kamínkový, nedokáže to ten třpyt zachytit :-(, ale pro představu šířky to stačí. Jen si nejsem jistá, kolik přesně má, ale myslím, že 3 mm :-).
@klara132 delala nam je jedna pani zlatnice v praze na zakazku. Dodali jsme cca 12-13 gramu zlata, na prstynky se spotrebovalo asi 8 gramu a doplaceli jsme 500Kc. Zbyla cast zlata sla protihodnotou. Kolik to vyjde v normalnim zlatnictvi nevim. Na pani bych rada predala kontakt, ale jiz je v duchodu a rikala, ze snubni prstynky uz dal delat nechce :-(. Doporucim se zeptat v okoli, jestli nema nekdo znameho zlatnika nebo zlatnici. A poprosit rodice o stare rozbite retizky, nausnice, zlate zuby atd.
Já mám taky úzký, široké mít nemůžu. Kvalita fotky je blbá, přikládam i v krabičce. Můj má v půlce drážku a uprostřed jeden maličkatý briliant. Snoubenci úzké nesedly, zvolil klasiku.
já mám vel.52 :-D takže drobek ono možná kdybych mela bílé zlato volila bych tensi ,ale žluté zlato co jsme si vybrali s rytinou jsou 5mm prisly my akorat :-D a já chtěla ještě rozšířit me na 5,5mm a pritelovi 6mm tak asi nechám sobě tech 5mm to bude stačit...
Hezké odpoledne,
přesně jak je psáno výše, fotky mohou zkreslovat, na vašich prstech to potom může vypadat jinak a podobně. Pokud se stále rozhodujete, jakou šířku prstýnků vybrat, můžeme vám zaslat zkušební pásku šířek prstenů a na té si můžete vyzkoušet, co vám bude vyhovovat nejvíce. Dejte si ale pozor, ať při tisknutí zaškrtnete "v reálné velikosti".
Napište nám váš email a rádi vám pásku zdarma zašleme.
Přeji hodně štěstí při vybírání.