Prsteny Korbička, resp. Mogati diamonds

Dobrý den, uvažuji nad prsteny od Korbičky, resp. Mogati diamonds. Našla jsem zde několik negativních zkušeností a trochu mě to vyděsilo... Máte někdo pozitivní zkušenost, jste spokojeni/spokojené s prsteny, co od nich máte? Děkuji za reakce.
Odpovědět
Mám od nich zásnubní prsten, jsem spokojená, velikost mi upravovali zdarma-zvětšovali prsten, byli moc milí a ochotní.
Odpovědět
Já bych tedy Mogati absolutně nedoporučila. Objednala jsem u nich snubní prsteny z bílého zlata. Na email ohledně objednávky reagoval prodejce velmi rychle a všechno nasliboval. Měly být hotovy za tři týdny. Po třech týdnech ale nic nepřišlo, tak jsem začala psát emaily s dotazem, jestli se prstýnky vyrábí a co se děje, že ještě nejsou. Prodejce ani na jeden z emailů nezareagoval. Psala jsem takhle další měsíc a když se mi ani na jeden email nikdo neozval, napsala jsem jim, ať si ty prsteny nechají, že už je nechci. Teď je to už skoro tři měsíce a pořád se mi nikdo neozval=))
Odpovědět
Profilova fotka
Od Korbičky mám zásnubní prsten. Je to přítelův kamarád , který mi ho dělal na zakazku, sice na mě jsou příliš extravagantní, ale kvalitou super !
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?