Prsteny Brno a okolí, případně Třebíč

Ahoj. Hledám tipy na snubní prsteny v okolí Brna, případně okolí Třebíče. Hlavně aby vydržely, na spoustu kamenů si moc nepotrpím, takže bych chtěla třeba pár kamenů, ale brilianty. Snoubenec by chtěl jednoduchý prsten. Vždycky se mi líbil Rýdl, ale dost se ty recenze liší, co se týče kvality. Zásnubní a ještě naušnice mám z Klenoty, tam se mi zdá kvalita fajn, ale jsou jen v Praze :(. Chtěli bychom si je nejprve zkusit a ohmatat. Předem děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@tajnovaa Chcete-li prsteny s brilianty, podívejte se na naši nabídku. Sice si před koupí neohmatáte stříbrné vzorky, jako na prodejně, ale můžete koupit totožný prsten za polovinu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od tajnovaa:

Ahoj. Hledám tipy na snubní prsteny v okolí Brna,…
@tajnovaa Dobrý den, nám se moc líbili v Brně v Bisaku a v De Loire v Brně. Obě prodejny velice profesionální. Nakonec jsme vybrali v De Loire skrz nižší ceny. :)
Odpovědět
My jsme za Rýdl, jsme moc spokojení a taky rádi za servis zdarma každé dva roky 🙂
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od tajnovaa:

Ahoj. Hledám tipy na snubní prsteny v okolí Brna,…
@tajnovaa máme z Bisaku a jsme moc spokojení. :) byli jsme i v Rýdlu a katastrofa, akorát všem nutí platinum místo bílého zlata a cena tak dvakrát tak vysoká, navíc už servis každé dva roky nenabízí, to už zrušili, aji doživotní záruku. Prodavačky taky dost nemilé, koukali na můj ani ne půl roku starý zásnubák z bílého zlata a komentovali jak už je zničený a nehezký. A kamarádi měli bohužel stejnou zkušenost. V Bissku byli moc milý, doživotní servis, každé dva roky čištení a prstenů plno na výběr - možnost i laboratorního diamantu. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?