Prosím, kde se dají sehnat titanové snubní prstýnky?

holky prosím kde se dají sehnat titanové prstýnky ...znáte nějaké internetové adresy???
Odpovědět
Profilova fotka
ok-šperky, je to ocelnictví na Kladně. Někde v diskuzích je zmiňované a vím, že tam holky byly spokojené. Třeba to pomůže ;-)
Odpovědět
Co zkusit google nebo místní diskuse o prstýnkách?
Odpovědět
co myslíš? v potravinách? v obuvi? nebo v obchodě se stříbrem, šperky, zlatem? některé otázky jsou fakt divné
Odpovědět
Profilova fotka
I my je nabízíme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ok-snubniprsteny.cz - tam jsme je kupovali my - dva krásné titanové prsteny, já tam mám pět zirkonů nás stáli necelé 3tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky plánujeme ok-snubniprsteny.cz. S pánem jsem si popovídala na veletrhu a byl velmi příjemný, prsteny mají hezké a ceny krásné :-)
Odpovědět
my kupovali titanové na e-prsteny.cz ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Esterstyl v Nuanci, viz náš web.
Odpovědět
Profilova fotka
A nemáte strach si kupovat ty prsteny přes internet?
Odpovědět
Profilova fotka
Taky doporučuji Kladno. Prstýnky máme odtamtud - teda ne titanové, ale ocelové, ale všechny byly moc krásné, za rozumné peníze, dodání rychlé, pán milý a ochotný:-) Za týden jsme měli prstýnky doma:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Též doporučuji Kladno :) ochota a super ceny, dohromady ideální ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Muzu se holky zeptat, v ocelnictvi v Kladne nam vyryli do prstynku nejen jmeno a datum svatby, ale mame zespodu vyrytou i vyrabejici firmu.... :( mate to taky na prstynkach od nich? :(
Odpovědět
Článek se načítá
Máme titanové prstýnky od pana Kalaše z Prahy, který mimo jiné dodává šperky i do ocelnictví v Kladně a jsme maximálně spokojení.
Odpovědět
Tak, za me take Kladno-ocelnictvi :) Mame odtamtud take (meli jsme vybrane titanove, byly fantasticke, ale na ruce ten "nas" model hodne tezky :(, takze nakonec jsme vzali damasteel); pan byl prijemny, poradil, vyborna domluva, objednavku nam vyridil do 2tydnu. Maji veeeelky vyber :)
Odpovědět
Profilova fotka
www.goldex.cz
Odpovědět
Profilova fotka
My máme prstýnky taky z goldex.cz stály nás necelých 5 tisíc a já v něm mám tři diamantíky...
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuju sperkymax.cz my jsme si vyhlédli na netu a pak si je dovybrali na pobočce v Brně, naprosto luxusní ceny a prsteny krásné. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme titanové snubní prsteny s brilianty (dámská varianta). Zaváděcí cena je pouhých 5.000Kč za pár!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?