Mate nekdo zkusenost s koupi snubnich prstenu na veletrhu? Konkretne se mi jedna o nadchazejici veletrh v Diplomatu.
Kdyz si urcity model vybereme, tak na miste se sepise smlouva a objednavka a plati se zaloha? Da se platit kartou a kolik tak vetsinou jako zalohu pozaduji?
Nebo se vyplati si jen vzit nejakou slevu (slysela jsem, ze davaji vouchery na slevu) a sepsat pak objednavku primo nekde na prodejne daneho zlatnictvi?
Dekuji moc za sdileni vasich zkusenosti.
My jsme na veletrhu koupili. Měli jsem je asi o 30% levnější. Což za to stojí.
Sepsali jsme objednávku, kde byla v našem případě i změna "barvy". Zálohu chtěli 2000 Kč, neměli jsme v plánu je tam kupovat, tak jsme se jen horko těžko složili, protože terminál na kartu neměli.
Takhle velkou slevu měli jen na veletrhu, ale dávali myslím kartičku na 10%, ale nevím jestli všem.
Měli tam velký výběr jak jednotlivých prodejců, tak i typů prstenů. Člověk pak seděl a zkoušel a zkoušel... :) Ale máme je z jiného veletrhu, ale asi to bude stejné.
Na veletrhu jsem byla bez snoubence, takže jsme sepsali jen takovou předběžnou kalkulaci, včetně veletržní slevy. Zálohu jsem žádnou neplatila. Pak jsme šli k zlatníkovi už oba, a teprv tam jsme si je závazně objednali, i když smlouvu jsme žádnou nepodepisovali. Slevu jsem dostali na základě té kartičky z veletrhu a celou částku jsme platili až při převzetí prstýnků.
@kapacita My jsme si koupili prstynky na veletrhu na podzim od Bisaku. Dali nam slevu, myslim 15% (nepamatuju si presne), chteli zalohu 3 000Kc - museli jsme mimo hotel do terminalu, a pak jsme jeste museli zbytek zaplatit pri vyzvednuti v hotovosti. Coz pri celkove cene kolem 20tis je docela blby ... ale jsem rada, ze jsme je poridili na veletrhu - bylo tam nekolik zlatnictvi na jednom miste a velky vyber - nam se libili z celeho veletrhu jen jedny prstynky, takze diky bohu za ne :)
Ahoj ja si objenala na veletrhu u pana Kalase, se 40% slevou na prstýnek nevesty. Sepise se smlouva a kdyz jsem nemela hotovost tak stačilo do tydne zaplatit zalohu 50%.
@narila@la_lilloise@mahaena
Diky moc. My se prave chystame tam ty prstynky vybrat. Bydlime v zahranici a chceme je proste z CR, tak co vim, tak na veletrhu je velka nabidka, snad vyberem. Jsem rada, ze ty zalohy nejsou nejake horentni sumy....takze si vezmem treba 5 000 a melo by to byt ok, super:)
@kapacita To bude zalezet na prodejci, dohodnete se ... my prave taky zijeme mimo CR a nemeli jsme cas behat po ruznych zlatnictvich, takze veletrh byl idealni misto :)