Ahoj holky, měly jste některá na svatbě, nebo plánujete, že Vám mládenec ponese prstýnky na polštářku? Mám 5-letého synovce a moc by se mi na to líbil. Jen nevím jak by to zvládl... Kdy nastupuje - první s ženichem? Nebo až před nevěstou?
tak ja to jeste nikde nezazila aby nejaky dite neslo prstynky (mozna jen v nejakym filmu), muj nazor - takovymu klukovi to nic neda a akorat z toho bude vystresovanej tot vse ...
Náhodou si myslím že je to moc hezké. Přítelové tetě šla s prstýnkama sice neteř tehdy osmiletá, šla před nevěstou a bylo to fakt krásné. A mě v srpnu ponese ta samá slečna (teď je jí deset).Myslím, že i ten mládenec by byl moc pěkný. Já tam budu mít ve stejném věku jako je přítelova neteř, svého bratránka jen nevím jak je tam dáme dohromady. Jestli půjde zároveň s ní (když ponese tác s prstýnkama) nebo jestli půjdou spolu za ruce přede mnou. A prstýnky necháme klasicky hned u oddávajícího.
Máme taky 5 letého synovce a počítáme s tím, že prstýnky ponese :-) Už to máme domluvené i s paní matrikářkou. A docela se na to těší. A pokud by se náhodou styděl, tak půjdou i s jeho tříletým bráchou ;-)
Taky my plánujeme,že nám ponese prstýnky náš malý syn a taky naše neteř,že by měla košíček a házela lístky,ale to ještě uvidíme,nebo půjdou spolu.Ale každopádně bych chtěla,aby taky šli uličkou. ;-)
Ahojda,mě ponese prstýnky kámoška - 4 roky,šíleně se na to těší,už to vykládá po celém městě měsíc..je to hodně chytrá a šikovná holčička.Jen také nevím,zda-li má jít před mnou?
Jak to holky dopadlo s mládencem? Já jsem domluvená s kamaradčiným synem, je mu 5 a těší se na to. V kostele to asi (ale třeba to bude jinak) bude vypadat tak, že ženich bude u oltáře, uličkou půjde mládenec s prstýnky, pak družička s růžičkama a pak já s tátou. Nebo to uděláme tak, že mrňouskové půjdou před náma společně, ještě nevím přesně. DOporučíte něco?
hlavne mu dobre vysvetlete co ma udelat minuly rok nase neter (5) nesla prstynky sestrenici a rekli ji ze ma dojit s nima az na konec ale jeden detail vynechali a sice dej je tomu panovi ona dosla a otocila se i s prstynkama nastesti ji farar zastavil dost brzy.....