@im4fun Můžou být z obchodu i z netu. Jde mi hlavně o doporučení, právě proto, že jich je všude spousta. Cena není rozhodující, ale zase aby to nebyl ranec. Hlavně aby se nám líbili.
tak co třeba lukáš rýdl? na jeho kvalitu jsem nečetla ani jednu negativní zkušenost..ale po praze je těch zlatnictví fakt hodně, např. bisaku, jitka kudláčková, atd.
my jsme taky vybrali u Rýdla. Původně jsem taky chtěla jen jeden malý briliant, ale nakonec jsme vybrali model 69, ve skutečnosti jsou ještě hezčí než na netu:-)
Mrkněte k nám ;-)
Za více než 10 let, co prodáváme zlaté snubní prsteny, jsme nezaznamenali žádnou reklamaci a budete překvapena nízkou cenou briliantu (i když samozřejmě záleží na konkrétním modelu).
Štauder Brno.. prstýnky od něj máme krásné, servis super (jedna zkouška, jestli velikost opravdu sedí).. už se moc těšíme na září, až už nebudou odpočívat ve skříni ;-)
@weddiene Zdravím, inspirace pro Vás :-) Ruční výroba z bílého zlata, které nežloutne, kvalitní zpracování, možnost vlastního návrhu, individuální přístup, příznivá cena modelů i diamantů, možnost dodat si vlastní zlato.
Doporučuji hledat osobní návštěvou vybraných zlatníků a pak uvidíte, co Vám padne do oka.
Fotografie nevystihne realitu a ze zkušenosti si většinou zákazníci vyberou jiný model, než který měly vyhlédnutý z fotogtafie :-)
@weddiene Ahoj je to sice mimo tvůj region, ale v Brně nám dělala prstýnky Jana Mikulíková, jen dodám bílé zlato, mat + lesk 1x briliant = dobrá cena, dobrá domluva i krásný výsledek, pa
My máme od firmy Goldex, i po třech letech jsme moc spokojení a to je skoro vůbec nesundáváme. I cena byla perfektní! ;-) Rýdl mi přišel dražší, v Goldexu jsme i osobně byli. Přeju dobrý výběr! :-)