Kde koupíme snubní prsteny z bílého zlata?

Chtěli by jsme prsteny z bílého zlata, pro mě s malým briliantem. Poraďte kde mám hledat. Děkuju :-)
Odpovědět
Mrkni sem http://www.prstenyzabka.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
@weddiene ty najdeš v každém zlatnictví. Záleží, jaký na ně máte rozpočet a jestli z netu nebo obchodu...
Odpovědět
@im4fun Můžou být z obchodu i z netu. Jde mi hlavně o doporučení, právě proto, že jich je všude spousta. Cena není rozhodující, ale zase aby to nebyl ranec. Hlavně aby se nám líbili.
Odpovědět
Profilova fotka
tak co třeba lukáš rýdl? na jeho kvalitu jsem nečetla ani jednu negativní zkušenost..ale po praze je těch zlatnictví fakt hodně, např. bisaku, jitka kudláčková, atd.
Odpovědět
Nebo Pan kouřil z Brna, osobně bych radila si někam zajít a zkusit než objednat z netu.
Odpovědět
@im4fun Rýdl má moc hezký, asi bych tam vybrala. Díky :)
Odpovědět
my jsme taky vybrali u Rýdla. Původně jsem taky chtěla jen jeden malý briliant, ale nakonec jsme vybrali model 69, ve skutečnosti jsou ještě hezčí než na netu:-)
Odpovědět
Prsteny Žabka :-) dobré ceny, krásná práce a supr domluva :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkněte k nám ;-) Za více než 10 let, co prodáváme zlaté snubní prsteny, jsme nezaznamenali žádnou reklamaci a budete překvapena nízkou cenou briliantu (i když samozřejmě záleží na konkrétním modelu).
Odpovědět
Profilova fotka
Štauder Brno.. prstýnky od něj máme krásné, servis super (jedna zkouška, jestli velikost opravdu sedí).. už se moc těšíme na září, až už nebudou odpočívat ve skříni ;-)
Odpovědět
Rydl :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@weddiene Zdravím, inspirace pro Vás :-) Ruční výroba z bílého zlata, které nežloutne, kvalitní zpracování, možnost vlastního návrhu, individuální přístup, příznivá cena modelů i diamantů, možnost dodat si vlastní zlato. Doporučuji hledat osobní návštěvou vybraných zlatníků a pak uvidíte, co Vám padne do oka. Fotografie nevystihne realitu a ze zkušenosti si většinou zákazníci vyberou jiný model, než který měly vyhlédnutý z fotogtafie :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@weddiene Ahoj je to sice mimo tvůj region, ale v Brně nám dělala prstýnky Jana Mikulíková, jen dodám bílé zlato, mat + lesk 1x briliant = dobrá cena, dobrá domluva i krásný výsledek, pa
Odpovědět
Vybrali jsme u Rýdla, mají velký výběr krásných prstenů a můžou se kombinovat.. máme každý z jiného páru :)
Odpovědět
My máme od firmy Goldex, i po třech letech jsme moc spokojení a to je skoro vůbec nesundáváme. I cena byla perfektní! ;-) Rýdl mi přišel dražší, v Goldexu jsme i osobně byli. Přeju dobrý výběr! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
v kazdem zlatnictvi ne.....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?