Ahoj Holky,
co si nechate vyryt na prstynky? Jmena a datum se dava bezne. S pritelem si jmeny moc nerikame..mame takove mile "prezdivky".
Jsem v rozpacich. :-|
Díky!
MOje nej kamoska si vzala anglicana a maji vevnitr ve snibacich vyryto Forever Yours...podle me je to intimni a krasny..taky bych chtela nejaky vzkaz protoze datum si pamatovat budu urcite ...teda doufam :-D
My nemáme klasické jméno+datum, ale oblíbený citát. Každý máme jednu polovinu textu a k tomu jen naše iniciály. Takže prstýnky patří symbolicky k sobě, aby byl text komplet ;-)
No my máme prstýnky z chir.ocele,kupovali jsme je live a našli pána co nám je vyryje....uvnitř máme vyryté miluji tě+jméno :-) chtěli jsme citát,ale pak nám nepřišel žádný dost dobrý...takže jsme zvolili tři slova,která nám mají připomenout všechno dobré i to zlé co jsme zvládli :-)
my si nechali zcela neoriginálně vyrejpat jenom datum. citáty se omrzí a výše zmiňované Forever Yours.... nikdo neví, co mu život přinese a při případným rozvodu by mi to asi drásalo nerva 8-) :-D
holky, poraďte co vyrýt na prstýnky, mě napadlo toto, jen teď nevím, co je lepší :-)
Já: Dala jsem ti srdce...
On: ...tak jsem ti dal jméno
Verunka 24.5.2014
Vláďa 24.5.2014
Jsi moje všechno
Kruh lásky 24.5.2014
@michalusenka myslíš, že to je všechno moc dlouhé?? No kde ryjou, tvrdí, že do 20 znaků ženský a do 25 znaků chlapský.... takže myslím, že vleze :-) jen se nemůžeme rozhodnout, copak tam dáme :-)