Brilas versus Rýdl?

Ahoj holky moc se mi líbí snubní prstýnky od Brilase i od Rýdla, co máte vy popřípadě čemu by jste daly přednost? :) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít od Rýdla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my si zrovna včera byli vybrat v Brilasu, moc se mi líbí jejich prstýnky, mám i zásnubní od nich, přístup profi, spokojenost :)
Odpovědět
My se zrovna dneska jdeme podívat na prstýnky k Rýdlovi, mám od něj již zásnubní prsten a jsem spokojená. Na Brilas jsem se taky dívala, ale u Rýdla se mi líbí, že je tam celoživotní servis zdarma (respektive každé dva roky) a u Brilasu jsem tu nabídku neviděla jen myslím za nějaký příplatek........
Odpovědět
Profilova fotka
rýdl :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme včera byli u Rýdla a budeme je mít od něj, tento týden ještě nabízí slevu 10%. A vše co mají na internetu, mají i fyzicky na prodejně.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít taky od Rýdla. Vybrali jsme na veletrhu a dostali jsme 10% slevu. Myslela jsem si, že 10% není moc, ale když nám to pak vypočítali, ušetřili jsme docela dost :) Takže za mě Rýdl :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme z Brilas a spokojenost :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jdeme v něděli na veletrh a objednáme od Rýdla
Odpovědět
Profilova fotka
Máme Rýdla a jsme spokojeni :)
Odpovědět
Profilova fotka
Rýdl. Mam od nej zasnubni i oba snubaky a nemuzeme si stezovat :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme včera objednali v brilas:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale teda nutno říci, že na internetu vypadají uplně jinak než na ruce:) my si nějaký vybraly na netu a ty když jsme zkoušely tak nic moc a nakonec máme úplně jiný než sme si vybrali:D:D Ale krásný:)
Odpovědět
Článek se načítá
máme od Brilas... v Ostravě super přístup, prstýnky nádherné :-) a zásnubní také od nich
Odpovědět
My máme od Rydla a spokojenost. Po půl roce vypadaji jako nové.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme od Brilas, byli jsme tam osobně a výběr, ceny, i přístup mohu 100% doporučit...
Odpovědět
máme od Rýdla a jsme moc spokojeni (nechali jsme si dělat nekatalogové, na zakázku)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?