Dobrý den, chtěla bych touto cestou moc poprosit o pomoc při rozšíření sbírky svatebních oznámení,pokud máte doma nějaký nepotřebný kousek, budeme moc rády, sbíráme je s dcerou, potěší nás každý nový kousek co přibyde a předem veliké díky.
Moc a moc děkuji za 13 krásných svatebních oznámení do sbírky, jsou originální, dokonalá, nádherná, ještě ani 1 ve sbírce nemám, tak mám velikou radost :-). Bohužel opět netuším kdo je poslal, tak alespoň takto veliké díky x-).
@zuza68 Dobrý večer, děkuji za Vaši odpověď, moc jste me potesila 😀. Moje adresa :Jana Kaplárová, Šůlova 537,33023. To jste moc hodná, že jste se ozvala ;-). Předem moc děkuji 😀.
Veliké poděkování za nádherné, originální svatební oznámení do mé sbírky a mám i kousky pro kamarádky, co také svatební oznámení sbírají, má radost je obrovská a moc děkuji neznáme nevěstě, která svatební oznámení poslala :-) :-) :-).
Je to ještě aktuální? Mám tu nějaká, co se mi sešla, povětšinou handmade, tak že bych vám je zaslala za poštovné... (tedy jestli máte). Sem moc nechodím, kdyžtak se ozvěte na můj mail, prosím - lucie.zidkova5@gmail.com