Papírnictví, Brno. Víte o dobrém?

Ahoj holky, nevíte o nějaké dobrém papírnictví v Brně? Chtěla bych koupit nějaký pěkný papír na tvoření oznámení, raznice na okraj papíru atd., ale co jsem se tak dívala tak sortiment nic moc :-S Díky moc za info.!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré papírnictví je na Josefské, hned z kraje od nádraží a vágner a já mám ještě ráda papírnictví u Šilingrova náměstí, hned kousek od toho papírnictví je dětská kavárna, bohužel neznám název ulice, je souběžná, jak jezdí tramvaj.
Odpovědět
Vytvarne potreby na Husove, pak jsou 2 na Krenove (obe jsou hodne vzadu, tesne pred tim zeleznym mostem, jedno je prodejna papiren skoro hned u zastavky Masna a druhe je zastrcene v takove male ulicce na druhe strane), a pak je na Palackeho tride GabArt (maji i eshop, je to mezi zastavkama Pionyrska a Hrncirska), pak jeste na Koblizne v podstate naproti hlavni knihovny. A vic nevim 8-)
Odpovědět
Měla jsem stejný problém.Pěkné papíry mají ve Vaňkovce - barevné, reliéfní a tak. Bohužel nevím jak se ten obchod jmenuje,ale mají tam různé výtvarné potřeby a dárkové blbůstky. Nejvíc se mi líbily papíry i raznice Heyda. Nakonec jsem objednala přes obchod v Praze, byli moc ochotní a mají super ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Papírnictví je i ve Vichru a dále v klášteře na roku Orlí a Josefské a na Kobližné poblíž svoboďáku - tam, je nové velmi dobře vybavené.
Odpovědět
Profilova fotka
dámy, děkuji za tipy, rovněž budu vytvářet, takže info od Vás se mooc hodi :)
Odpovědět
www.svatbadekor.cz tam by mohlo něco být na hybešce
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?