ahoj, holky máte někdo zkušenosti s karikaturama na svatební oznámení? Také mě napadlo pro zpestření večera, že bychom najali karikaturistu. Co myslíte?
:-) nevim, jestli by se pak na jmenovkach poznali :-) aby tam nedoslo k nejakymu foo paaa :-) ale co sem koukala na webu na jednu firmu, tak si uctujou 1500 Kc/hod. a nemaji moc podminek, jen prostor a byt daleko od repraku :-)
Zdravím, taky by se mi moc líbily karikatury na oznámení...ale zatím jsem nenašla moc pěkný stránky...kdyby jste o nějakých věděli tak to sem hned šoupněte... ;-)
zatim sem moc stranky nehledala, ale nasla sem jedny, kde uvadeli, ze chteji 1.500 kc/hod., coz zase neni tak sileny, kdyz by ho tam clovek mel na 2 hodiny... zase by to meli lidi misto svatebniho vina, cokoladicek apod. Ale je to jedna z moznych variant... ale na oznameni to je mezi favority :-)
no, prave... a hlavne jak vidim, dle diskuze, o tomhle nikdo ani neuvazuje...coz by bylo super, mit neco na svatbe, co nikdo nema :-) s pritelem ani nechceme hry, chceme volnou a pohodovou zabavu a tohle mi prijde jako prima zpestreni. A hlavne ti neco zustane, co si muzes dat za ramecek, ale svatebni vino nebo cokoladicky snis a nic ti jako pamatka nezbyde... uvidime, rozhodneme to pak dle finalniho rozpoctu :-) ale zatim to vede :-)
sem se po karikaturistovi divala drive a mam pocit, ze za 2 hodiny rozhodne takovou palku nemel... jen si vzpomenout, kdo to byl :-) ja asi do toho pujdu, ikdyz chci zkusit oslovit skorokolegu, jestli by mi karikatury neudelal za par susnu, pry je umi :-D No, uvidime, mam jeste spoustu casu...
sluni01: taky jsem uvažovala o tom, že si tam pozveme karikaturistu a také oznámko v karikatuře. A přímo karikaturista se mi ozval a napsal, že za dva karikaturisty a jednoho portrétisty na pět hodin je 7000. Je to dost, ale zase to opravdu bude lepší než čokolády a vína, si teda myslím, protože jídla a pití mají všichni dost. No ještě pouvažujeme, ale je to lákavé :-p
ondlafek • Dnes v 09:46
ahoj hoky.neznate nekoho kdo by podle fotky nakreslil karikatury na svetebni oznameni?
nuuna • Dnes v 10:25
Googl ti vyjede celkem dost odkazu, nekteri maji uvedeno primo kresleni karikatur na oznameni.