Má oznámení ladit s barvou svatby?

Profilova fotka
Ahoj holky, koukám na svatební oznámení... :-| a zajímalo by mě, jestli vám oznamko ladí s barvou vaši svatby? Nebo máte svatbu do růžova a oznamko do bílo-zelena? Já nevím proč, ale mám tendenci vše ladit k sobě... ale asi to nejde... Moc vás prosím o pomoc, jsem bezradná a fakt už nevím!!!! Děkuji moc!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky mám tendenci vše ladit k sobě :-) , i když u toho oznámení to zas až tak nevadí, když je jiný, než pak svatební dekorace. Každopádně my máme vybraný fialový doplňky, takže i oznámení, který jsme si dělali sami je takhle laděný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem ani nepřemýšlela o tom, že by oznámení ladit nemělo, bylo od počátku jasné, že bude též fialové...
Odpovědět
Profilova fotka
@petanevesta jééé, tak to jsem ráda, že nejsem sama... :-) hmmm, to je hezké! mě by se to právě taky líbilo. Ale barva bude jen bílá, bílá a na stole dekorece z kytek... asi :-) ale když o tom tak přemýšlím, možná by bylo jednodušší mít nějakou barvu... ale mě se ta bílá tak líbííííííí... :-(
Odpovědět
@boneli My jsme měli oznámení v přírodních tónech, takže se s barvami svatby nijak netlouklo (mám ho v albu z příprav). Sladěné jsme k němu měli košíčky na koláčky a programy dne, to, co jsme rozdávali dohromady. A taky jmenovky na stůl, ale to už je asi celkem jedno, protože to vidíte pohormadě jen vy, než to rozdáte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@boneli měli jsme trochu netradiční oznámení a k barvě svatby jsme ho neladili.
Odpovědět
Profilova fotka
@mendie to zas není špatný nápad mít k oznámku sladěné třeba svatební noviny ;-) kočíčky, program dne, budeme mít i tombolu... to je dobré! děkuji! :-)
Odpovědět
@boneli Noviny jsme měli černobílé, ty ladily ke všemu ;-) :-D
Odpovědět
@boneli Když máte bílou barvu, tak proč nemít bílé oznámko, ne všechny svatby musí být přece pestrobarevné, bílá je romantika a klasika. Prostě bych jen třeba motiv na něm nebo jeho styl přizpůsobila stylu svatby a bylo by. My oznámko ladíme, máme tři barvy svatby a všechny tři se na něm objeví, ale ta třetí v podstatě minimálně, zase aby to nebylo jak u cirkusu
Odpovědět
Profilova fotka
@imirin to bych asi chtěla... myslela jsem něco s fotkou, ale pak jsem si říkala, že to klasické oznámko bez fotky, je taková klasika... fotek budeme mít spusta... já fakt nevím! @imirin @mendie čím víc tady koukám na všechny fotoblogy, tím víc mi přijde, že se nemůžu rozhodnout... jak při výběru oznámka, tak při výběru barvy tabule... po nikom se nechci opičit, ale některé ty barvy to je fakt nádhera... zoufám, zoufám, zoufám... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme měli vyfocené tuš/žtičky, které jsem pak měla v hlavě a vytištěné to bylo na papíru se strukturou letokruhů dřeva - jakože tužky jsou dřevěný...no nevim jestli to někdo pochopil O.o) ale bylo to tak míněno.....ale ladit jsem se snažila spíš obsahově než barevně
Odpovědět
Profilova fotka
@boneli my máme svatbu do meruňkova a svatební oznámení je takové pastelově oranžové, spíš jemně. Chtěla jsem to mít sladěné, protože ve stejné barvě a designu budu mít i pozvánky ke svatebnímu stolu i jmenovky. A ty jmenovky, vzhledem k tomu, že budou na stole, chci, aby ladily s celou svatbou :) Takže neboj, rozhodně nejsi jediná :)
Odpovědět
Profilova fotka
@elischka :-) no čtu to po druhé a nějak to chápu, ale jestli správně, tak to nevím :-D ale asi jo :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@leeerinka děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
už přes měsíc koukám a hledám inspiraci a pořád si nejsem jistá... :-) večer přijdu za budoucím manžílkem a říkám, tak mě by se líbilo tohle, co ty na to? on jo, to bude hezký! a druhý den už přijdu s nečím jiným, že ať na tamto zapomene, že bych to spíš chtěla takhle... jsem normální???? chudák!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@boneli takhle já chodim každý den s jinou kytkou.........taky už ze mě roste :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@boneli Určitě chci,aby oznámko ladilo s naší svatbou.Máme jí do žluto-bíla.Zvolilijsme fotooznámení,takže se půjdeme fotit někam ven,kde bude něco žlutého či bílého.Obálky budu ladit do žluta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@boneli my ladíme všechno do jedné barvy,tedy fialkové-všechno budeme mít v této barvě
Odpovědět
Profilova fotka
@marrsik @klouzek děkuji za váš názor... :-) taky se mi líbí když to ladí, takže onámko hledám do fialové :-) tak snad u té barvy už zůstanu, ale bílo-fialová je hezčí, než čistě bílá :-) jsem pevně rozhodnutá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@boneli to máš pravdu,bílá to zjemní a nepůsobí to tak tvrdě.Já ladím vše v jednom stylu,žlutá,bílá a v jednom stylu kytek.Tak ať něco pěkného najdeš ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?