Ahoj, prosim vas mile nevesty, poradi mi niekto firmu v Prahe ktora vyraba svadobne oznamenia na rucni (resp. strukturovany) papier. Chceli by sme si nechat urobit svadobne oznamenie podla vlastneho navrhu - nic zlozite - na prednej strane by mal byt malicky obrazok kostola v ktorom sa budeme brat.
Dakujem
obnovujem temu - kde na rucny papier? Celkom dobry napad je kupit rucny papier (na vlastnu vyrobu papiera doma asi nemam - pac mam ORL - obe ruky lave :-D ), dat si spravit razitko a narazit oznamka doma :-N :-N :-N akurat neviem, kam na take razitko? =-) poradi niekto?
Nějak nechápu, jestli sháníš ruční apír nebo razidlo, každopádně poměrně velký výběr ručních papírů mají v Praze v Platýzu (dvůr u Národní třídy), jsou tam velké výtvarné potřeby a mají tam i jiný než ten losinský, různé barvy, velikosti, tloušťky, ale je to dost pálka, A4 přijde myslím kolem 30 Kč (cca). Byla jsem tam minulý týden a maj tam toho fakt hodně.
Tak to nevím, my to zkoušeli na tiskárně v práci, ani nevím, jesti lejsrovka nebo inkoustová, ale vypadalo to dost blbě. Tam můžeš ten papír kupovat po kusech, tak si nakup různé tloušťky, barvy a zkus. ;-)
na ruční papír tisknout nejde
my jsme na doma vyrobený ruční papír text nažehlovali :-N
vytiskli na normální papír ale tak aby to bylo zrcadlově , to pak přiložili na ruční papír a normální žehličkou velkým tlakem "přetiskli" na oznámko
byla to fuška, ale stálo to za to ;-)
my este mame ten problem, ze nase oznamko je otvaracie (ako okenice na okienku), takze rucny papier je na to asi moc hruby......skusim zajst do tej pasaze jak navrhovala mabi.....
Ahoj, my jsme si dělali oznamka na ruční papír také sami. Mám je v albu. A vyšly nás v podstatě akorát na cenu papírů, moduritu (na pečetidlo) a pečetního vosku + obálky. Celkem jsme za ně dali asi 450,- :)
Po jednom listu jsme papíry opatrně vkládali do inkoustové tiskárny - tiskli jsme dvě oznámení na A4 papír. Ale pozor, musí být opravdu rovně, protože křivě vytištěné to není hezké. Původně jsme je chtěli psát tuší, ale jak se znám, měla bych tam "překlepy".
Díky za pochvalu :)
Ano, v paneláku to není tak snadné, ale přišli jsme na to, že když se zapne plotýnka na sklokeramické desce u sporáku, tak stačí tím papírem jen opatrně přejet a je opáleno. Bez ohně a nebezpečí vznícení.
astracreek -máte docela slušně haldký ten papír, jak se vám to podařilo ? nám tam zůstavala krásná vlásková struktura a kvůli ní to nešlo potisknout v tiskárně, se to i rozpíjelo
Kupovali jsme ho ve výtvarných potřebách. Dokonce i větší papírnictví ho mívají, ale pozor! Ten není měkký, je takový dost tvrdý a má takovou prapodivnou strukturu. Ale stačí si najít jakékoliv výtvarné potřeby a tam si stačí jen vybrat mezi několika druhy.
Ahoj, obnovuji tema. Hledam firmu, ktera by vyrobila oznameni na rucnim papire. Nehledam jen papir, ale vyrobu celeho oznameni. Nemate prosim nejake zkusenosti, navrhy? Libi se mi treba, kdyz je v papiru susena kyticka.