Grafické studio ;-). Jsou schopni udělat na míru přímo Vám třeba i zapojit fotku, je to lepší než univerzální oznámení s holubičkami nebo co se dneska prodává :-)
Dovolím si doporučit Epsilon - máme na výběr spoustu vzorů z katalogových kolekcí, které lze v případě zájmu i barevně upravit a stejně tak pro Vás můžeme vyrobit zakázku zcela na míru. Nabízíme nejenom oznámení, ale celé sety v jednotném stylu - pozvánky, obálky, krabičky, krabice na víno, menu, jmenovky, ubrousky s monogramem...
Záleží co hledáte. Podívejte se na stránky nebo náš FB, už jenom pro inspiraci :)
Ahojda my měli svat oznámení , jmenoviky obálky od http://www.novaktiry.cz/ jsou úžasní paní poradila a i moje náročné otázky zodpověděla jenom můžu doporučit
Ahoj, s důvěrou se můžeš plně obrátit na paní Novákovou z http://www.novaktiry.cz/. Skvělá, milá a velmi profesionální paní. Oznámení měly obrovský úspěch, nyní se chystáme na výrobu jmenovek a svatebního menu. Kvalita zaručena :-)
Dobrý den, vyzkoušejte to u nás. Jsme český výrobce, který na trhu působí již 20 let a máme opravdu spousty zkušeností. :) Mrkněte na náš profil, najdete tam toho spousty. Máme velmi širokou nabídku produktů a snažíme se, aby spolu vše ladilo. Vyrobíme Vám svatební oznámení, jmenovky, pozvánky, krabičky na výslužku, meníčko a spousty dalších věcí ve stejném designu, takže vše spolu krásně ladí.
Doporučuji mottak.cz . Rychlé a profesionální zpracování, spousta vzorů a i ceny jsou více než přívětivé. My si od nich objednávali a mysleli jsme podle fota a ceny, že to bude obyč papír, ale opak byl pravdou. Zpracování opravdu profesionální :).
Dobrý den, záleží, jaké oznámení preferujete, výrobců je spousta a vybírat si můžete od klasických zlacených s hrdličkami až po moderní obrázky ... Dnes už asi opravdu není problém najít přesně to, co si představujete. Případně Vám dokážeme vymyslet oznámení přímo na míru ;-)
Ahoj, my si nechali dělat svatební oznámení v Umělecké dílně BK. Bylo přesně, jak jsme chtěli a všem se líbilo. Byla to ruční výroba, takže originál, který byl jen pro nás a krásně zpracovaný. Navíc jsme si k oznámením nechali udělat i svatební album, knihu hostů a jmenovky na stůl, takže vše spolu skvěle ladilo. Můžu doporučit ;-)
Dnes mi dorazil balíček se svatebním oznámení a jsem z něj nadšena,, doporučuji na Fleru oznámení TRUMADE, mají krásné oznámení a komunikace s paní byla skvělá, na poslední chvíli jsem se ještě rozhodli pozvat jeden pár a paní mi bez problému oznámení dotiskla a nechtěla jej už platit (placeno předem).
Rozhodně nedoporučuju Trumade - nespolehlivá, komunikace nic moc, samé výmluvy a po čtyřech měsících nám ještě k tomu přišlo totálně nepovedeně ořezané oznámení. Já z ní byla moc zklamaná a nebyla jsem rozhodně z letošních nevěst sama. Rozhodně doporučuju vybrat někoho jiného. Trumade měla sice snahu to řešit, ale já chtěla hlavně krásné oznámení. Spolupráce s ní pro mě byla největším zklamáním :-( Moc se mi líbí Ateliér Made a Malebnosti
Ahoj my jsme si nechali udelat placky i oznameni z Enzor.cz. Navrh nas vysel na 500,-. Vysledek byl podle predstav a v tiskarne nam to vytiskli uplne bez problemu. Obalky jsme kupovali na Aliexpressu. :-)
Dobrý den, nově navrhujeme a vyrábíme netradiční svatební tiskoviny dle zadání klienta. Pokud budete mít zájem, kontaktujte nás na emailu nebo telefonicky. Přikládám fotku a těším se na Vaše zadání!
Nemáte prosím zkušenost i s internetovými stránkami, jako je svatbomilka ? Dívala jsem se, že toho mají více, co budeme na svatbu potřebovat, tak že bych komplet všechno nechala udělat u nich.
Ahoj nevěsto doporučila bych ti firmu výhodný tisk, mají online editor kde si oznámení můžeš sama navrhnout nebo tam mají několik oznámení už hotových, na výběr máš také ze 4 papírů no a když si nebudeš jistá tak ti zašlou vzorek aby si to mohla doladit 🙂 a co se týká komunikace tak úplně na jedničku, poradili, když byl problém ihned kontaktovali fakt úplně super 🙂
@lindinett Zrovna oni mi dělali jak svatební oznámení tak spoustu doplňků jako je uvítací cedule, kniha hostů apod 🙂 Doporučuji všemi deseti, s výsledkem jsem byla víc než spokojená 🙂