Odpověď na příspěvek od benesovatereza:
Pokud by jste měli zájem o tvorbu vašeho svatební… @benesovatereza dobrý den. Prosím napište mi měla bych zájem mikitullka@centrum.cz děkuji mocOdpověď na příspěvek od benesovatereza:
Pokud by jste měli zájem o tvorbu vašeho svatební… @benesovatereza dobrý den měla bych zájemOdpověď na příspěvek od renndan:
@benesovatereza dobrý den měla bych zájem @renndan Kdyby se uživatelka neozvala, tak klidně můžeš písnout i mně. Taky dělám svatební grafiku 😁Odpověď na příspěvek od ellyem_98:
@renndan Kdyby se uživatelka neozvala, tak klidně… @ellyem_98 dobrý den. Mohla bych se na něco podívat?Odpověď na příspěvek od renndan:
@ellyem_98 dobrý den. Mohla bych se na něco podív… @renndan Pisni mi SZ, domluvime se :)Odpověď na příspěvek od ellyem_98:
@renndan Kdyby se uživatelka neozvala, tak klidně… @ellyem_98 dobrý večer, poptávám svatebni oznámení v pdf, mám představu. Můžete mi prosím napsat na email, zdali bychom se mohly domluvit? Děkuji, L. Lusinda91@seznam.czOdpověď na příspěvek od lucicie:
@ellyem_98 dobrý večer, poptávám svatebni oznámen… @lucicie psala jsem Vam, zkuste kouknout :)