Dobrý den, vytvářel někdo k oznámení ještě nějaký "dokument" kde byly informace k průběhu dne a dával je zároveň s oznámením nebo před svatebním dnem ?
Pokud ano prosím o tipy co je dobré tam uvést 🙂 Děkuji
Cokoliv co te napadne. Kdy je sraz a kde, co na sebe (treba upozornění, že nemáš bílý šaty, já si takhle jednou hodila ostudu, mela jsem růžový šaty, nevěsta vylezla z auta v růžových šatech a cely den mi říkali, ze si mysleli, ze jsem nevěsta... Naštěstí nevěsta to brala na pohodu a smála se tomu).. My máme třeba, ze si nemají brát podpatky, ze je to na louce. Jak je to s ubytováním nebo není, jak je to s dovozem na ubytování. Zda vůbec chtějí ubytovat. Kam se ti maji ozvat když maji nějaké alergie (aby se to napsalo na lístky k jednotlivým jídlům, ze to tu látku obsahuje), a to hlavni jak je to s dary, ze si třeba "přejete přispět na svatební cestu" a to nejdůležitější je uvést co si neprejes, což mela švagrová, ze si nepřeje za žádných okolnosti únos nevěsty, ale můžeš tam napsat cokoliv. My na tohle budeme mít web
@beruska2310 Souhlas s výše uvedeným, my tam třeba ještě měli, že večer bude neformální, tak ať si klidně hosté vezmou věci na převlečení, že si nemají brát psy (máme jich v rodině hodně a nechtěli jsme je tam), popř. info ohledně dětí...
@niky555 jojo taky, ze v kolik se můžou 0revlict, my třeba tam budeme mít, že psy pouze malých ras, děti nejlépe nechat doma, ale to netušim jak formulovat