Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda si myslíte, že toto menu + raut bude dostačující pro třicet lidí?
Oběd
30 osob
Polévka – Silný domácí hovězí vývar z morkových kostí, játrovými knedlíčky, domácími nudlemi, sypaný čerstvou petrželkou
Hlavní chod – Kuřecí či vepřový řízek (150g), šťouchané brambory (200g), zeleninová obloha
Večerní catering
30 osob
Teplé menu
Hovězí guláš (4l)
Studené menu – servírováno na stříbrných podnosech 30x40 cm
* Variace uzenin - několik druhů uzenin – salámy, šunky, uzeninové nářezy, zeleninová obloha (1x podnos)
* Variace sýrů - několik druhů sýrů – mix tvrdých tuzemských a zahraničních sýrů, zeleninová obloha (1x podnos)
* Zeleninový mix – čerstvá filetovaná zelenina (1x podnos)
* Mix čerstvého filetovaného tuzemského a exotického ovoce
* Variace pomazánek – 3 druhy
* Pečená kuřecí stehýnka na provensálském koření
* Caprese - Mozzarella s rajčaty, bazalkou a olivovým olejem, balsamicem
* Mix čerstvého světlého a tmavého banketního pečiva (60 ks)
* Čerstvý chléb – 3 ks
+ k tomu budeme večer opékat špekáčky a sladkého bude +- 7 kg, svatební dort a 300 ks koláčků (jsou větší než klasické svatební)
výslužky asi nebudou, rozdáme případně to co zbyde. Byla bych nerada, kdyby jídla bylo málo.. ale nemám vůbec představu.
Děkuji za rady.