Svatební hostina a dort nevěst s bezlepkovou dietou

Profilova fotka
Vybraly jste jídlo, které bylo přirozeně bezlepkové nebo jen vaše porce byla speciální? A co dort? Bezlepkový pro všechny nebo jeden extra pro vás??
Odpovědět
Já mám bezlepkovou dietu, ale moc ji nedodržuju. Každopádně budeme mít raut, kde bezlepkového bude dost, každý si vezme, na co má chuť. Já osobně bych si pro sebe extra porci dortu nenechala dělat,klidně bez něj vydržím :-D Možná tak jeden cupcake, pokud je budeme mít
Odpovědět
Myslím, že je na svatbě je hlavní nevěsta a ženich a podle nich by se to mělo řídit... Klidně jednotné jídlo, max nevěsta jinou přílohu... A dort klidně stejný pro všechny a bezlepkový, já dietu nemám a nějaký jiný mě ten dort nepřišel když jsem ho chutnala.... Hlavně ať ty si to užiješ :) Samozřejmě něco jiného jiného by bylo kdyby host měl bezlepkovou dietu- tady bych mu nechala dělat specialní porci :)
Odpovědět
já mám bezlepkovou dietu a k tomu ještě nesmím kravskou laktózu. Ale právě proto jsem byla od začátku rozhodnutá pro raut místo klasické hostiny. Sama vím jaké je to, když před vás položí talíř s jídlem,které nesmíte. Takže si každý vybrat co chtěl a všichni si to pochvalovali. A já jsem se také v pohodě najedla. A dokonce jsem měla objednané navíc i rizoto ,kdyby někdo chtěl něco teplého bezmasého. Hlavně to bylo objednáno kvůli mě,ale nakonec to nebylo ani potřeba. Dort jsme měli celý bezlepkový a byl to ten nejlepší dort, co jsem kdy jedla a i hosté to říkali. Takže nikdo by nepoznal,že je bezlepkový. Ale samozřejmě nevím, jak si hostinu představuješ ty. Ale pokud to bude klasika, tak si myslím,že v každé restauraci ti udělají jídlo bezlepkové. Možná bych ale asi volila přirozeně bezlepkové jídlo místo třeba svíčkové. Po pravdě ta není vždy dobrá a je to dost těžké jídlo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Pokud máte bezlepkovou dietu tak doporučuji udělat svatební dort bez lepku pro všechny svatebčany. Mohu garantovat, že nikdo nic nepozná. Není problém udělat svatební dort nejen bez lepku, ale i bez laktózy a dalších alergenů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?