Dobrý den, nějak se s partnerem nemůžeme rozhodnout, co s cateringem, bojíme se, aby hosté nebyli o hladu, ale pochopitelně také nechceme, aby nám toho kvanta zbylo a my jen vyhodili zbytečně peníze. Budeme mít oběd, cca v 13.15, bude klasika - předkrm, vývar s knedlíčky, svíčková. Cca v 16 hodin by mělo proběhnout krájení dortu. Po celou dobu bude k dispozici cukroví, koláčky, sladké a večer bychom chtěli RAUT. K tomu se váže moje otázka, kolik jste čeho měli pro 40 lidí, co se snědlo a čeho zbylo hodně? Bohužel se nám stalo, že nám od rezervace hostiny zdražili komplet jídlo a teď chystají i pití, takže potřebujeme dobře namyslet, co objednat a v jakém množství. Moc děkuji za všechny rady!
@ivus27_2010
Salátový bar na servírovacím prkně (celkem 100g na osobu)
-Pečené papriky, cukety, lilky s balkánským sýrem a extra wirgin olivovým olejem
-Plátky rajčat s mozzarellou a bazalkovým pestem
-Caesar salát ledový a římský salát s vinaigrett dresinkem
-Variace zahradních dipů
Rybí bar na dřevěných loďkách vintage styl (suchý led) (celkem 100g na osobu)
-Tataráček z uzeného lososa s creme fraiche, křepelčím vajíčkem a blinami
-Sushi variace (losos, avokádo, okurka) nakládaný zázvor, ředkev, kikkoman
-Sushi variace bez ryb ( blanžírovaný chřest,kapie,okurka)
-Tygří krevety v zauzené paprice a bylinkách
Kanapky a finger Food a mísy bar na servírovacím stole (celkem 100g na osobu)
-Paštika z kachních jater v křupavém košíčku s malinou
-Kuřecí roládky z kukuřičného kuřátka s kukuřičnou mozaikou
-Variace Francouzských tvrdých zrajících sýrů (hroznové víno, vlašské ořechy)
Teplý bar v chafingách na servírovacím stole (celkem 100g na osobu)
-Krůtí prsa sous-vide v bylinkové krustě
-Hovězí líčka dušená na divoko
-Přílohy v chafingách
- Batátové pyré s červenou řepou
-Smeatanové zapečené brambory s parmazánem
Dezerty k obědu(celkem 2ks na porci)
Variace ( muffiny, cup cakes)
Večeře gril
Gril steaky a ryby (celkem 150g na osobu)
-Přeštická Vepřová pečeně BBQ
-Black Angus hovězí burger (maldonská vločková sůl)
-Flank steak (hovězí Namíbie)
-Atlantik -Mahi-Mahi filet steak s rozmarýnovým olejem
(bagetky,bulky, papriky,kukuřice,dipy,)
Grilovaný ananas na medu
Sweet bar minidezerty (celkem 3kusy na osobu)
-Brownie kostky s čokoládovými boby
-Višňový s pařížskou šlehačkou
-Tvarohový s čerstvými jahodami
Pečivo u každého stolu( bezlepkové) (celkem 3 kusy na osobu)
-Domácí ořechový chleba
-Bezlepkové chleby (lněný a slunečnicový) bez pšenice
-Fokaccia cibulová, olivová,
-Banketní rohlíčky
Cena na osobu 650,-kč