Slovenský svadobný raut, čo za jedla by ste doporučili?

Profilova fotka
Ahoj. Co za jedla by ste doporucili na svadobny raut, ktory by zacinal uz obedom a pokracoval az do vecere,tak, aby si hostia nemuseli s kazdym tanierom ist sadnut k stolu (tj. nie typicku slepaciu polievku s cestovinou) a zaroven, aby to ulahodilo typickym Slovakom? (tj. nie morske plody) ???
Odpovědět
vsetky mozne druhy salatov (zemiakove, zeleninove, cestovinove, s kuskusom,...), prirodne a smazene minirezne, minifasirky, jednohubky, oblozene misy, mozno by neboli odveci pirohy na slano, rozne druhy spizov, fajne pecivo s roznymi pomazankami....oblubene su aj zverinove gulase s knedlikom alebo zemiakovymi plackami, ale k tomu si ozaj treba sadnut samozrejmostou je veeela ovocia, super v spojeni s cokoladovou fontanou... ale dovolila by som si poradit ti dat aspon jedno jedlo, vo vasom pripade asi obed, spolocne za stolom, bez bufetu - ten pridat az neskor
Odpovědět
pre Slovákov je na svadbe najlepšia kapustnica :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?