Ahojky Lidičky....rozjíždím debatu..Původně jsem chtěla bramborový salát a řízek,ale teď jsem přistoupila ke klasice a řeším,jestli svíčkovou nebo Vepřo,knedlo zelo.Co vy na to??
ja miluju svickovou takze hlasuju za svickovou x-) no ale kdybych to vzala nejak z obecnyho hlediska tak myslim ze z knedla-vepra-zela je cloveku vic tezko nez jen z svickove ;-)
noo urpimne nevim jestli je to dobrej napad, zely je tezky a v lete mit smetanovou omacku a na to pak pit...
ale pokud vybiras z tech dvou tak svickovou tu sni vetsinou kazdej..
no s tou smetanou nevim jestli to teda plati pro smetanu ale pro mliko to plati ze na sebe vaze nejak alkohol ci co takze by ti vlastne melo byt dobre ;-) (videla sem to na vlastni oci jak borec kazdyho panaka slivovice zapil mlikem aby mu jako nebylo zle a vypadalo to ze to funguje :-D )...jo a navic do te hospodske svickove se zase tolik smetany nedava si myslim :-D :-D
Svickova :-D
poradne jidlo pred alkoholem vzdycky pomuze. O te smetane nic nevim, nam bylo dobre :-D
Vsichni si ji radi dali, ikdyz bylo leto a teplo ;-)
Já nevím, za sebe říkám, že obě jídla jsou ryze zimní a na červencovou svatbu se naprosto nehodící... =-)
Preferovala bych přírodní, nebo grilované maso - steak, zapečený třebas se sýrem, prostě cokoliv přírodního, k tomu na výběr opečené brambory, nebo rýži a určitě salát s čerstvé zeleniny, buď servírovaný, nebo ze salátového baru...
Já si dát na svatbě v létě v poledne svíčkovou, tak mě můžou rovnou položit do postele - budu tuhá tak 2 hodiny... :-D
přesně, já taky říkám ani jedno...berem se červenci a to by bylo šílený něco tak těžkýho...takže bude nějaký kuřecí, salát, asi brambory, ale nic smaženýho a těžkýho a tučnýho :-p
Svíčková! My sme původně taky byli jednoznačně rozhodnutí, že budeme mít svíčkovou, jenže se mi v hlavě začalo honit přesně to, co řekla Katchen, takže to nakonec asi dopadne tak, jak říká Katchen, bude něco lehčího, třeba vepřová panenka je vynikající a k tomu nějaké brambůrky a zelenina! :-D
taky resim problem s obedem - budeme mit na veceri grilovane platky masa a tak nevim, co dat na obed, aby to nebylo cely den to stejne... svickovou jsem zavrhla, prijde mi takova moc obycejna, hospodska (neberte si nijak osobne vy vsechny, ktere ji mate jako klasickou svatebni), takze zvazuju tu kachnu se zelim, ale mam rodinu celkem dietarskou, tak nevim, nevim, jestli to oceni... a druha moznost me napadli ptacci s ryzi, ale to si predstavuju tu domaci variantu, buhvi, jak by to dopadlo v restauraci...
nemate nejaky uzasny napad?