Ahoj, prosím o nápady na svatební menu pro 60 lidí né nic drahého, něco lehkého (svatba bude v červnu), menu by mělo být 3chodové - předkrm (hlavně ne šunkovou rolku) - polévka - hlavní jídlo. Moc děkuji za návrhy.
ja bych brala treba nejaky kosicek z listoveho testa, syrem, treba lososem ci sunkou nebo tak nebo. Jako polevka vyvar a hlavni jidlo hmm, tak to nevim, my budeme mit raut
My jsme předkrm úplně vynechali, o to větší byl raut a bylo i dost mini lehoučkých zákusků, které se jedly ostošest. Jako inspiraci navrhuji Aperitiv - Cinzano, Polévka - za mě musí být vývar s knedlíčkama a jako Hlavní chod jsme měli kuřecí plátek zapečený s anglickou slaninou, ementálem a rajčátky + šťouchané brambory. Výborné a lehké...
My jsme měli jako hlavní chod plněnou vepřovou panenku sýrem a nivou se šťouchanými brambory. A opravdu všichni (pro mě nečekaně) to chválili jak bylo jídlo úžasné.
@klaarkaa My jsme měli na oběd pozvaných 55 hostů a večer nás bylo celkem 100 a vyšlo nás všechno jídlo na 15.000,-Kč a to toho ještě hromada zbyla. Takže těžko říct, co je pro tebe levné, ale já jsem byla velice příjemně překvapená :) Na obídek byl klasický hovězí vývar s nudlema a knedlíčkama a na oběd kuřecí závitek plněný anglickou a sýrem se šťouchaným bramborem a zeleninovou oblohou. Myslím, že předkrm vůbec nebyl potřeba a lidi byli nabaštění i tak dost. Po obědě byly na stole koláčky, minizákusky, cukroví a ovoce a asi za hoďku a půl po obědě už se začal servírovat raut, takže nikdo myslím ani neměl mít šanci mít hlad.
Holky moc děkuju za nápady, nejlepší je opravu asi kus masa a šťouchaný brambory, vegetarián nikdo neni, takže myslim že to bude vyhovovat všem. Na předkrm mě ještě napadla paštika s topinkou....