Nevěsty...otázka zní jasně! 🙂
Jsem v této oblasti zcela nepolíbená. Nikdy jsem neřešila ani větší oslavu.
Budeme mít celkem 50 hostů různého věkového spektra. Oběd bude ve 13:00 (klasická svíčková).
Předem děkuji za rady 🙂
Ačkoliv nás od toho někteří odrazovali tak u nás měla největší úspěch grilovaná kýta. Na večer po rautu jsme ještě měli objednaný guláš a ten se taky hned zblajznul 🙂
Taky budem zarizovat raut a my si nechame poradit primo na miste. Nicmene ze zkusenosti hosta mi prijde fajn mit tam krom mastnych a sytych veci k popijeni (rizecky, burgirky atd.) taky neco vegetarianskeho, nebo obecne lehciho jako salat, rajcata s mozzarellou nebo grilovane krevety (ok, ty sice nejsou vege, ale je to lehke jidlo.) Krevety mela na svatbe kamaradka a docela se po nich zaprasilo.
Naopak od kamaradu z gastra je na podobne akce tatarak silne nedoporucovan, predevsim v letnich mesicich, protoze mlete maso se kazi docela rychle a pokud neni jistota, ze se sni fakt hned, je to o zdravotni problemy.
@rheb Krevetky jsou taky dobrý tip! Převážná většina hostů by si je určitě dala 🙂 tatarák jí u nás ale všichni 😄 říkala jsem si, že to bude v klimatizované místnosti a navíc tam asi moc dlouho stát ladem nabude, tak by to mělo být v pořádku.