Za dva tydny jdu ochutnavat katering, a vybraly jsme na vyskouseni tento 'obed' (bude se jist kolem 16h00, bude to buffet - samoobsluha):
Michane predkrmy (pochutnavky s listkoveho testa, bruschette, lososovy krem v testovych kosickach)
Polevka: mrkvovo-pomerancovy krem
Teleci medajlonky na divokem koreni, zelenina a opekane brambory
Dalsi prilohy: bageta a maslo
Ovocna misa
A svatebni dort
(plus neco na zobani jako orisky atd.)
Vypada to dobre nebo vas jeste neco napada, na co by jsme meli myslet? Nejdriv jsme chteli 'canard à l'orange' (kanchna na pomeranci), ale sefkuchar z toho nadseny nebyl, ze to je pry moc tezke na letni odpoledne. Nastavajici chtel bisona nebo pstrosa :-x - to neproslo u mne, to by mozna kazdemu nechutnalo (mame na svatbe 7 deti a dve nastavajici maminky, tak nebudou zadne omacky s alkoholem - jako treba boeuf bourgignon)
ahoj, vypada to lakave ;-) jen to teleci na divokem koreni mi moc nesedi jako jidlo pro deti. tedy podle toho kolik jim je let. mozna bych volila nejake kure nebo kruti mini rizecky.
uprimne, s mrkvovo-pomerancovym kremem bys v Cechach asi neuspela, ale pokud mas svatbu v Kanade, tak ja myslim, ze v pohode, jen tem detem bych asi opravdu zaridila neco mene koreneneho