Máme v plánu svatbu pro cca 80 lidí a 10 detí. Svatba bude bez obeda, obrad ve 14,00 hod, a následný raut. V plán máme toto:
TEPLÉ JÍDLO DO OHŘÍVACÍHO PULTU:
Grilovaná zelenina 200g 80 porcí
Šťouchané brambory 200g 80 porcí
Fazolky se slaninou 200g 80 porcí
Řízečky vepřové 50g 1,5 kg
Řízečky kuřecí 50g 1,5 kg
Řízečky krůtí 50g 1,5 kg
Uzené maso (krkovice, pečeně) 1,5 kg
Hovězí guláš 200g 40 porcí (ten chystáme až tak kolem 21.hodiny
MASO NA GRILOVÁNÍ:
Kuřecí steak 200g 80 ks
Vepřový steak 200g 80 ks
STUDENÝ RAUT:
Jednohubky s jemnou česnekovou pěnou zdobené kanadskou borůvkou 200 ks
Kanapky (mini chlebíčky) s parmskou šunkou a žlutým melounem 100 ks
Kanapky se sýrovou variací 100 ks
Kanapky s uzeným lososem 100 ks
Dále pak domácí paštiku, škvarkovou pomazánku, preclíky, brambůrky, sýry, klobásky, zeleninu, ovoce a sladkosti - to jen tak na zobání, ochutnání, nic extra na nažrání:-)
Myslíte si, že je to dostačující? Není toho moc, nebo málo? Vůbec nevím! Díky za rady.
@lucineni Na jednohubky bych se vyprdla, hrozně rychle to osychá.. Lepší je přikryté pečivo a sýrové, salámové mísy popřípadě s nějakou naaranžovanou pomazánkou :-)
Přidávám se. Tohle je naše nabídka pro odpolední pohoštení pro 65 lidí (jen k ní ještě připočti předkrm a polévku). Začínáme kolem 17.30h:
Studená kuchyně:
hovězí tatarák s topinkami 3,5kg
kuřecí galantina 2kg
domácí škvarková pomazánka s opečeným chlebem 20ks
uzený pstruh 1,5kg
mísa uzenin 2kg
světlé a tmavé pečivo
Salátový raut:
Řecký salát 2kg
salát z červené řepy 2kg
Mozzarella s rajčaty a bazalkou 1,5kg
ovocný salát 3kg
koš s ovocem
Teplá kuchyně:
Vepřové i kuřecí miniřízečky 3+3kg
vepřová líčka na černém pivě 4kg, bramborové pyré
kachní stehna 20ks, zelí, bramborový knedlík, teplá zelenina
Grill: Kýta nebo sele, čerstvý křen, feferonky, kozí rohy, hořčice (tady na kg ještě nevíme)
Grilovaný hermelín, 30ks
Grilovaná zelenina
Sladký raut:
Créme Brülée 30ks
švestkový koláč s tvarohem 30ks
domácí medovník 30ks
zmrzlina na ledu 3kg
Můj táta občas pořádá různé akce pro lidi a zve si tam catering. Tak co mi říkal, tak se od nich dozvěděl, že jejich systém je, že by na každého člověka mělo být aspoň půl kila masa. A pak je to ok.