Prosím o inspiraci na svatební třípatrový dort v bordó... Nikde nic nemůžu najít... dort si budu píct sama, respúektive tchán, ale nemáme inspiraci. :-|
@ddanka Tak na tohle nemám nervy :-D ani zručnost...Všechny jsou krásný, ale moc složitý, aspoň mi tak přijdou... ASi ho jen potáhnu a dám mašle s broží...
@spoldi Ani se nedivím... taky bych na to nervy neměla.. ;-) Klobouk dolů, že zvládneš jakýkoliv... Já to sice nikdy nezkoušela (u nás doma nikdo sladké nejí), ale pochybuji, že bych to zvládla potáhnout fondánem... Mně by se určitě rozpadl... :-D Tak ať se povede!!!!
@spoldi Doporučuji si to potáhnutí předem natrénovat . Sice to není až tak věda , ale chce to párkrát zkusit , než to začne vypadat úhledně. Třeba můžeš trénovat na obráceném hrnci. :-) :-) Taky se raději nepouštějte do obarvování potahovky na bordó barvu, protože ta jde namíchat jen velice těžko. Je třeba na to zkušenosti, protože nabízené hotové barvy nejsou zrovna v pěkné tónu bordo, tak je třeba více barev zkombinovat ,než vyjde tak hezká jako na těch obrázcích.